BetWinner

Trka sa bojama 2016 - Do cilja u svim bojama

Savez za rekreaciju i fitnes Beograda, pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda i u saradnji sa atletskim klubom RUNNING organizuje, u Beogradu, drugu po redu trku sa bojama pod nazivom COLOR RUNNING powered by Tikkurila.

Na Savskoj promenadi, u subotu, 08. oktobra, u 12:00 sati, 500 trkača započeće trku čija je osnovna karakteristika posipanje učesnika bojama.

Učesnici će startovati u COLOR RUNNING belim majicama, a volonteri će ih na svakom pređenom kilometru zasipati drugom bojom. Boje su organskog porekla, namenjene ishrani i lako se skidaju vodom.

Savez za rekreaciju i fitnes Beograda pobrinuo se za zagrevanje i aktivnosti pred početak trke među kojima su i iznenađenja za najmlađe. Dečji program počinje u 09:30 časova, dok trka za najmlađe počinje u 10:00 sati. Poznati srpski di džej biće zadužen za dobru atmosferu.

Masovne sportske manifestacije i trke svuda u svetu okupljaju veliki broj učesnika, a poslednjih godina sve više pobuđuju i interesovanje građana Srbije. Osim promocije sporta i zdravih navika ovakve manifestacije grade i pozitivan trend države, grada i razvijaju prave sportske vrednosti.

Datum: 06.10.2016. Autor: Zorana Oborina

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...