x

Trka sa bojama 2016 - Do cilja u svim bojama

Trka sa bojama 2016 - Do cilja u svim bojama
Savez za rekreaciju i fitnes Beograda, pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda i u saradnji sa atletskim klubom RUNNING organizuje, u Beogradu, drugu po redu trku sa bojama pod nazivom COLOR RUNNING powered by Tikkurila.

Na Savskoj promenadi, u subotu, 08. oktobra, u 12:00 sati, 500 trkača započeće trku čija je osnovna karakteristika posipanje učesnika bojama.

Učesnici će startovati u COLOR RUNNING belim majicama, a volonteri će ih na svakom pređenom kilometru zasipati drugom bojom. Boje su organskog porekla, namenjene ishrani i lako se skidaju vodom.

Savez za rekreaciju i fitnes Beograda pobrinuo se za zagrevanje i aktivnosti pred početak trke među kojima su i iznenađenja za najmlađe. Dečji program počinje u 09:30 časova, dok trka za najmlađe počinje u 10:00 sati. Poznati srpski di džej biće zadužen za dobru atmosferu.

Masovne sportske manifestacije i trke svuda u svetu okupljaju veliki broj učesnika, a poslednjih godina sve više pobuđuju i interesovanje građana Srbije. Osim promocije sporta i zdravih navika ovakve manifestacije grade i pozitivan trend države, grada i razvijaju prave sportske vrednosti.

Datum: 06.10.2016. Autor: Zorana Oborina

PROČITAJTE JOŠ...