x

Đurovski, Paspalj i Birčević uz SIM

Đurovski, Paspalj i Birčević uz SIM Foto: SIM Srbije

Boško Đurovski, fudbalska legenda Crvene zvezde, sada član UO kluba i uspešni trener, trofejni košarkaši Partizana i mnogih svetskih klubova Žarko Paspalj i Stefan Birčević otvoriće sutra Dunav osiguranje Sportske igre mladih za grad Beograd. Svečana ceremonija zakazana je za sutra od 10.30 na basket terenima odmah na ulazu u Adu Ciganliju. Klinci će tako plamen prijateljstva paliti sa veoma poznatim osobama iz dva olimpijska sporta, fudbala i košarke.


Olimpijski duh na Igrama, Zdelar uz mališane


Uz njih i talentovane sportiste učesnike, na Ceremoniji otvaranja biće i regionalni direktor SIM Tihomir Gudić kao i Marija Mihajlović predsednica SIM Srbije. Posle paljenja plamena prijateljstva čija ceremonija podseća na Olimpijske igre, klinci će se takmičiti u tradicionalnom turniru Coca Cola kup u malom fudbalu, basketu 3 na 3, igri Lino između dve vatre, odbojci i atletici.


Praznik Igara u Novom Pazaru, Kuršumliji i Valjevu


- Prošle godine sam zavoleo ovu manifestaciju, koja spaja decu regiona. Čak tri puta sam prisustvovao Igrama prošle godine. Bio sam u Sokobanji, mom rodnom Lazarecu i na Drzavnom finalu na Kopaoniku.Toliko pozitivne graje i toliko osmeha na jednom mestu zaista nisam video. Jedva čekam da se družimo i sutra a rešio sam malo da odigram i basket sa klincima - istakao je Stefan Birčević, trofejni reprezentativac Srbije, sada član turske Burse.


Datum: 01.06.2021. Autor: SIM Srbije

PROČITAJTE JOŠ...