x

OKS predstavio zvaničnu Viber zajednicu - Olimpijski tim Srbije

OKS predstavio zvaničnu Viber zajednicu - Olimpijski tim Srbije

Na 200 dana do početka Olimpijskih igara u Tokiju, Olimpijski komitet Srbije zvanično promoviše svoju zvaničnu Viber zajednicu pod nazivom “Olimpijski tim Srbije”!


Na ovaj način će simbolično biti započeta Olimpijska godina u kojoj nas očekuje najveći planetarni sportski događaj koji će okupiti na jednom mestu preko 10.000 najboljih sportista sveta.


U susret Tokiju – OKS pokreće svoj podkast


Putem Vajber zajednice Olimpijskog tima Srbije svi navijači srpskih olimpijaca moći će da pravovremeno dobijaju informacije o svim takmičenjima na kojima učestvuju naši sportisti, kao i o njihovim rezultatima sa takmičenja.


Takođe, deo Viber zajednice Olimpijskog tima Srbije biće i srpski olimpijci koji će sa svim članovima zajednice deliti posebne momente sa svojih treninga, priprema, kao i sa takmičenja.


Olimpijski tim izbeglica na OI u Tokiju


Strelkinja Zorana Arunović je pozvala sve navijače Olimpijskog tima Srbije da se priključe Vajber zajednici OKS.


-Ušli smo u Olimpijsku godinu koja je jako značajna za sve nas, i sve misli su uprte ka Tokiju i ostvarivanju što boljeg rezultata. Kreiranje Vajber zajednice Olimpijskog komiteta je sjajan način da obeležimo 200 dana do početka Olimpijskih igara, i da se u današnjem, pretežno digitalnom svetu, još više povežemo sa svima koji prate olimpijske sportove. Drago mi je što ću ja, kao i ostale kolege sportisti, uzeti učešće u komuniciranju sa našim navijačima I pružiti im još bolji uvid u ceo svet olimpizma! Pozivam još jednom sve ljude da se priključe Vajber zajednici Olimpijskog tima Srbije, da budu informisani o našim aktivnostima i budu nam pravi vetar u leđa!



Deo Vajber zajednice Olimpijskog tima Srbije možete postati putem sledećeg linka


32. Letnje Olimpijske igre održaće se u periodu od 23. jula do 08. avgusta 2021. godine, u Tokiju (Japan), u organizaciji Olimpijskog komiteta Japana i Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOK), nakon što su prethodno bile odložene zbog pandemije korona virusa (Covid19).


Datum: 04.01.2021. Autor: Jovan Simić

PROČITAJTE JOŠ...