OKS predstavio zvaničnu Viber zajednicu - Olimpijski tim Srbije

Na 200 dana do početka Olimpijskih igara u Tokiju, Olimpijski komitet Srbije zvanično promoviše svoju zvaničnu Viber zajednicu pod nazivom “Olimpijski tim Srbije”!


Na ovaj način će simbolično biti započeta Olimpijska godina u kojoj nas očekuje najveći planetarni sportski događaj koji će okupiti na jednom mestu preko 10.000 najboljih sportista sveta.


U susret Tokiju – OKS pokreće svoj podkast


Putem Vajber zajednice Olimpijskog tima Srbije svi navijači srpskih olimpijaca moći će da pravovremeno dobijaju informacije o svim takmičenjima na kojima učestvuju naši sportisti, kao i o njihovim rezultatima sa takmičenja.


Takođe, deo Viber zajednice Olimpijskog tima Srbije biće i srpski olimpijci koji će sa svim članovima zajednice deliti posebne momente sa svojih treninga, priprema, kao i sa takmičenja.


Olimpijski tim izbeglica na OI u Tokiju


Strelkinja Zorana Arunović je pozvala sve navijače Olimpijskog tima Srbije da se priključe Vajber zajednici OKS.


-Ušli smo u Olimpijsku godinu koja je jako značajna za sve nas, i sve misli su uprte ka Tokiju i ostvarivanju što boljeg rezultata. Kreiranje Vajber zajednice Olimpijskog komiteta je sjajan način da obeležimo 200 dana do početka Olimpijskih igara, i da se u današnjem, pretežno digitalnom svetu, još više povežemo sa svima koji prate olimpijske sportove. Drago mi je što ću ja, kao i ostale kolege sportisti, uzeti učešće u komuniciranju sa našim navijačima I pružiti im još bolji uvid u ceo svet olimpizma! Pozivam još jednom sve ljude da se priključe Vajber zajednici Olimpijskog tima Srbije, da budu informisani o našim aktivnostima i budu nam pravi vetar u leđa!Deo Vajber zajednice Olimpijskog tima Srbije možete postati putem sledećeg linka


32. Letnje Olimpijske igre održaće se u periodu od 23. jula do 08. avgusta 2021. godine, u Tokiju (Japan), u organizaciji Olimpijskog komiteta Japana i Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOK), nakon što su prethodno bile odložene zbog pandemije korona virusa (Covid19).


Datum: 04.01.2021. Autor: Jovan Simić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...