x

Gol Marka Jevtovića proglašen za najlepši pogodak Turske superlige u 2020.

Prema zvaničnom izboru koji je sprovela medijska kuća “Bein Sports”,  sponzor turske Superlige, gol koji je Marko Jevtović postigao protiv Fenerbahčea proglašen je za najbolji pogodak turskog fudbala u 2020.

Jevtović je 7. novembra prošle godine u velikoj pobedi (2:0) svog tima nad favorizovanim Feberbahčeom postigao prvi pogodak, i to kakav.

Na jednu naizgled bezopasnu povratnu loptu svog saigrača Jevtović je sjajno reagovao i akrobatskim potezom loptu smestio u mrežu. Atraktivne “makazice” Marka Jevtovića su se tog dana pronele društvenim mrežama brzinom svetlosti.

Gol Marka Jevtovića protiv Fenerbahčea

Na ovogodišnjoj listi našlo se 100 golova koji su zavredili pažnju javnosti, ali gol srpskog internacionalca daleko je najlepši.

Jevtoviću ovo nije prvi put da je zadivio fudbalsku javnost svojim umećem postizanja pogodaka, jer je i 2019. godine gol koji je postigao iz slobodnog udarca u meču protiv Alanjaspora, bio u najužem izboru za najlepši pogodak godine. 

Gol Marka Jevtovića protiv Alanjaspora

Jevtović je leta 2018. godine prešao u redove Konjaspora iz Partizana i već treću sezonu je nezamenljiv šraf u igri turskog tima.


Datum: 03.01.2021. Autor: PR&Event communications

PROČITAJTE JOŠ...