x

U susret Tokiju – OKS pokreće svoj podkast

U susret Tokiju – OKS pokreće svoj podkast Foto: OKS

Kako je potvrđeno da će se Olimpijske igre u Tokiju održati od 23. jula do 8. avgusta naredne godine, Olimpijski komitet Srbije sprema aktivnosti koje će pomoći svim navijačima našeg olimpijskog tima da bolje upoznaju srpske olimpijce. 


“Olimpijski podkast”, čija nas premijera očekuje sutra, jedan je od načina na koji će nam se predstaviti sportisti koji će braniti boje naše zemlje na najvećem planetarnom sportskom događaju.


OKS predstavio zvaničnu Viber zajednicu - Olimpijski tim Srbije


Gost u prvoj epizodi bio je svetski šampion i vicešampion Evrope, džudista Nemanja Majdov. Majdov je ispričao svoju životnu priču, dotakavši se početaka svoje karijere i pružio uvid svim gledaocima u to šta je potrebno da bi se osvojio sam svetski vrh.


Razgovore sa srpskim olimpijcima vodiće novinar Miloš Šaranović, a premijernu epizodu “Olimpijskog podkasta” možete pogledati u sredu, 30. decembra, na Jutjub kanalu Olimpijskog komiteta Srbije. U susret novoj godini, epizoda će biti emitovana u simbolično vreme, i to od 20:21 časova.


Tomas Bah čestitao Božidaru Maljkoviću


U kratkom trejleru koji smo spremili za Vas možete pogledati jedan mali deo izuzetno interesantne emisije koju ćete imati priliku da odgledate sutra.



Datum: 29.12.2020. Autor: Jovan Simić

PROČITAJTE JOŠ...