x

Dobrim napadom do novih bodova

Dobrim napadom do novih bodova Foto: Andreja Kostadinović / RK Radnički

Rukometaši Radničkog su igrom i ubedljjivom pobedom u prethodnom kolu protiv Bele Palanke pokazali da će se na njih itekako računati u borbi za vrh tabele i ulazak u Superligu. Prvu priliku da dokažu da su se vratili u pobednički niz imaju već u nedelju 24. novembra u Novoj Varoši, gde će na vrućem terenu u utakmici 9-og kola Super B lige za muškarce, pokušati da prigrabe ceo plen.

Povratak Radničkog na pobednički kolosek

- U nedelju gostujemo veoma iskusoj i uvek neugodnoj ekipu “Zlatara”. Krasi ih izuzetno čvrsta igra u odbrani, koju ćemo pokušati da “slomimo” dobrim napadom. Domaćini su ekipa sastavljena od iskusnih igrača sa dugogodišnjim superligaškim stažom. Tim iz Nove Varoši važi za pravu domaćinsku ekipu, koja je neporažena ove sezone na svom terenu. Verujem u svoje saigrače i stručni štab da ćemo otvoriti dobro utakmicu i  vratiti se u Kragujevac sa novim bodovima! - optimista je pivot Radničkog  Ilija Bogdanović.

Radnički poražen u Kuršumliji

Početak utakmice, koja se igra u sportskoj dvorani „Nova Varoš“ je zakazan za 19 časova a pravdu će deliti sudijski par Branislav Nenadić iz Mladenovca i Darko Stefanović iz Zemuna.

Za navijače Radničkog je obezbeđen video-link sa direktnim prenosom utakmice:


Datum: 23.11.2019. Autor: Saša Jančić

PROČITAJTE JOŠ...