x

Bokserski spektakl u Banjaluci pred novu godinu

Bokserski spektakl u Banjaluci pred novu godinu

Veljko Ražnatović (22) biće deo spektakla "Petko s Fight Night" u Banjaluci 28. decembra u verovatno krcatoj hali "Borik". Organizator pomenutog događaja je Aleksandar Petković, bivši prvak Evrope, koji je uspeo da u prestonici Republike Srpske sabere najbolje borce iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske, Rusije, Nemačke i mnogih drugih zemalja.


Najatraktivniji takmičar svakako je najbolji srpski kruzeraš, koji će u ring osmi put u profesionalnoj karijeri - Veljko Ražnatović.

- Poslednju borbu sam imao 31. maja u Beogradu i tada sam okršaj sa Hrvatom Petrom Mrvaljem završio za samo 90 sekundi, naravno pobedom. Do sada imam odličan rezultat, sedam trijumfa u isto toliko mečeva, pa se nadam da ću pred Banjalučanima nastaviti niz, ako ikako bude moguće - nokautom! Imam velike ciljeve kada je u pitanju boks, ali idem korak po korak. Prvi je titula prvaka Evrope, a meč u Banjaluci biće samo stepenik ka tome - rekao je Veljko.


Ražnatović 28. decembra ponovo u ringu

Od ringa će se istog dana oprostiti legenda banjalučkog boksa, Goran Delić.

- Iza sebe imam dugogodišnju i jako bogatu karijeru, moja poslednja titula je šampion Mediterana. Došlo je vreme da se pozdravim i oprostim od boksa i svoje publike, a bolje mesto od ovog spektakla za tako nešto nisam mogao ni da sanjam - izjavio je Delić.


Mečevi iz Banjaluke biće prenošeni na televiziji Arena sport.


VELJKOV UČINAK U KARIJERI

Mečeva 7

Pobeda 7

Nokauta 4


Datum: 21.11.2019. Autor: Dražen Ostojić

PROČITAJTE JOŠ...