x

Finalni ReeZig izazov

Finalni ReeZig izazov
U nedelju, 4 decembra 2011. godine u 13 sati u prvom Crossfit centru u Srbiji, u okviru fitnes centra Spartanac, održaće se finalni ReeZig izazov - nesvakidašnje sportsko nadmetanje ljubitelja brenda Reebok i poznatih ličnosti. Deset finalista testiraće svoju fizičku izdržljivost i odmeriti snage sa poznatim Zig izazivačima - Marijom Savić Srećković, Andrejem Maričićem i Darijom Ćirićem. Takmičare će bodriti Reebok ambasadorka, Marina Kotevski, koja će voditi program.

Finalisti i izazivači takmičiće se u Crossfit disciplini koja kombinuje različite vrste vežbi izdržljivosti, a u savladavanju prepreka pomoći će im nova ZigTech tehnologija. Najspremiji finalista, koji uspešno odgovori na sve izazove, biće nagrađen kompletnom Reebok opremom.

Crossfit je trenutno jedna od najpopularnijih sportskih aktivnosti na svetu. Program je dizajniran sa namerom da izmami što širi adaptacijski odgovor organizma. Crossfit se bazira na kratkim, intenzivnim i raznolikim treninzima.

ReeZig linija sportske obuće bazirana je na ZigTech tehnologiji koja stopalima pruža više energije, a mišićima zaštitu od preteranog naprezanja. ZigTech je namenjen profesionalnim sportistima, ali i svima onima koji aktivno žive i žele da ostanu u dobroj formi.

Mesto u finalu osvojilo je deset ljubitelja Reebok brenda koji su se prijavili za učešće u Reezig izazovu, u Sport vision i Reebok radnjama u Beogradu, Nišu i Novom Sadu, i čije su fotografije osvojile najviše glasova na sajtu www.zigizazov.com. 
Datum: 02.12.2011. Autor: Dušica Radojković

PROČITAJTE JOŠ...