Finalni ReeZig izazov

 
 
U nedelju, 4 decembra 2011. godine u 13 sati u prvom Crossfit centru u Srbiji, u okviru fitnes centra Spartanac, održaće se finalni ReeZig izazov - nesvakidašnje sportsko nadmetanje ljubitelja brenda Reebok i poznatih ličnosti. Deset finalista testiraće svoju fizičku izdržljivost i odmeriti snage sa poznatim Zig izazivačima - Marijom Savić Srećković, Andrejem Maričićem i Darijom Ćirićem. Takmičare će bodriti Reebok ambasadorka, Marina Kotevski, koja će voditi program.

Finalisti i izazivači takmičiće se u Crossfit disciplini koja kombinuje različite vrste vežbi izdržljivosti, a u savladavanju prepreka pomoći će im nova ZigTech tehnologija. Najspremiji finalista, koji uspešno odgovori na sve izazove, biće nagrađen kompletnom Reebok opremom.

Crossfit je trenutno jedna od najpopularnijih sportskih aktivnosti na svetu. Program je dizajniran sa namerom da izmami što širi adaptacijski odgovor organizma. Crossfit se bazira na kratkim, intenzivnim i raznolikim treninzima.

ReeZig linija sportske obuće bazirana je na ZigTech tehnologiji koja stopalima pruža više energije, a mišićima zaštitu od preteranog naprezanja. ZigTech je namenjen profesionalnim sportistima, ali i svima onima koji aktivno žive i žele da ostanu u dobroj formi.

Mesto u finalu osvojilo je deset ljubitelja Reebok brenda koji su se prijavili za učešće u Reezig izazovu, u Sport vision i Reebok radnjama u Beogradu, Nišu i Novom Sadu, i čije su fotografije osvojile najviše glasova na sajtu www.zigizazov.com. 
Datum: 02.12.2011. Autor: Dušica Radojković

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...