x

1. Javni trening u sklopu priprema za 30. Beogradski maraton

1. Javni trening u sklopu priprema za 30. Beogradski maraton

U subotu 24. decembra, u vremenu od 11. 00 do 13.00 časova, na Adi ciganliji, Beogradski maraton u saradnji sa svojim trkačko rekreativnim klubom i partnerima organizuje 1. JAVNI TRENING ZA 30. BEOGRADSKI MARATON.

Treningom će rukovoditi medicinski direktor Beogradskog maratona - prof. dr Goran Rađen iz sistema Medigroup, koordinator rada TRK Beogradski maraton - prof. dr Branko Bošković sa kolegama iz Visoke sportske i zdravstvene škole iz Beograda. Učesnici ovog zimskog javnog okupljanja će moći da dobiju korisne savete o kontroli zdravstvenog stanja, opremi, ishrani i načinu trčanja u zimskim uslovima, kao i da praktično obave zajedničke treninge u odnosu na postojeći nivo fizičke pripremljenosti i trku za koju žele da se pripremaju-Trka zadovoljstva na 5 km, polumaraton (21,1 km) ili maraton (42,2 km).  

Trening je besplatan i mogu da se uključe muškarci i žene, aktivni trkači, rekreativci i početnici stariji od 16 godina.
Okupljanje je kod restorana "Like a Shine" (prvi restoran od ulaza na Adu Ciganliju sa Makiške strane) od 10.45 do 11. časova.

30. Beogradski maraton će se održati 22.04.2017.
 

Datum: 23.12.2016. Autor: Beogradski maraton

PROČITAJTE JOŠ...