Adidas women zbližava devojke

Adidas s ponosom uvodi all in for #mygirls, inspirativnu novu kros kategoriju u razvoju brenda, dizajniranu tako da slavi posebnu vezu između devojaka i način na koji jedna drugu inspirišu da budu all in. 

Ova kampanja istražuje novu dimenziju ALL IN-a, najveće marketinške  kampanje u istoriji kompanije koja je lansirana 2011. godine. Podrška, ohrabrivanje i doza nadmetanja koju devojke jedna drugoj pružaju pomaže im da iskoriste svoj puni potencijal, kako na sportskom terenu, tako i izvan njega. One su zaista sve all in, jedna sa drugom i jedna za drugu.

all in for #my girls koristi društvene medije kako bi animirala ove grupe devojaka širom sveta, nudeći platformu za istomišljenice putem koje se mogu povezati i podeliti svoju ljubav prema sportu i motivisati jedna drugu da postižu svoje ciljeve.

Centralna tačka je digitalno izdanje na www.adidas.com/mygirls podržano  kroz Twitter i Instagram. Pored toga što mogu da pročitaju priče o drugim devojkama i njihovim strastima, fanovi all in for #mygirls mogu takođe i da se povežu sa brendom i da saznaju o novostima, proizvodima, stilskim trendovima i ostalim temama o kojima devojke vole da pričaju. adidas će takođe obezbediti pristup svojim partnerkama - ženama sportistima, slavnim ličnostima, stilistima i onima koji postavljaju trendove, da dodatno inspirišu devojke jedinstvenim i uzbudljivim razgovorima.

Svakim izdanjem #mygirls publikacije adidas će se fokusirati na novu grupu devojaka, priče o novim proizvodima i nove načine uključivanja u društvene događaje i aktivacije.Datum: 02.04.2013.
Autor: Aleksandra Adžić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANE VESTI...
+ Adidas proglašen za najviše šerova...
+ Speed of light kopačke za sezonu 201...
+ Proizvedene trkačke patike od plasti...
+ Više od 700 žena trčalo prvu Ad...
+ Ženstveno i energično startuje prva...
+ Nova adidas StellaSport kolekcija za...
+ Adidas i Lilard promovisali nastavak...
+ Ana Ivanović i ostale adidas zvezde...
+ Pokloni povodom rođendana osnivača...
+ Adidas predstavlja novi dres FK Parti...
+ Adidas i Juventus predstavili dresove...
+ Kako (ne)treba navijati
+ Najnovija adidas Supercolor kolekcija...
+ Uskoro počinje druga BOOST Belgrade...
+ Nova Reebok kampanja - Budi bolja ver...
+ Adidas BOOST tim trčaće na Novosads...
+ 1. Svetski izazov u planinskom skejtb...
+ B-boy Goofy pobednik 1. Red Bull BC O...
+ 5. Beogradska trka Deda Mrazeva
+ Amela Terzić na Ženskoj trci 2011

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...