x

Kandićeva i Simović pobednici Memorijala Ivana Marković

Kandićeva i Simović pobednici Memorijala Ivana Marković

Kuglaš kragujevačkog srpskoligaša “Pak prometa” Radovan Simović i kuglašica srpskoligaša, beogradskog Pobednika  Ljiljana Kandić pobednici su četvrtog “Memorojalnog turnira Ivana Marković” u spomen na kuglašicu  Šumarica iz Kragujevca.


Na kuglani Druge kragujevčke gimnazije u Kragujevcu Simović je trijumfovao sa 586 oborenih čunjeva, drugo mesto osvojio je Aleksandar Milinković, kuglaš superligaša Kragujevca sa 585 čunjeva, dok je treći bio Ivan Trošić prvotimac superligaša “Metalca” iz Gornjeg Milanovca sa 576 čunjeva.


U konkurenciji žena, slavila je Ljiljana Kandić kuglašica “Pobednika” iz Beograda sa 486 oborena čunja. Drugo mesto pripalo je mladoj Kristini Trošić, kuglašici SUK “Mladost” iz Kragujevca sa 471 oborenim čunjem, dok je treća bila Tatijana Rujević prvotimka “Rudara” iz Kostolca sa 470 oborenih čunjeva.


U konkurenciji rekreativaca (2 put 30 hitaca u pune) u muškoj konkurenciji prvo mesto osvojio je Milan Đorđević (Zastava - Oružje) sa 334 oborena čunja, drugi je bio Radomir Mirović (Beogradske elektrane) sa 326 oborena čunja, dok je treće mesto zauzeo Dejan Stojanović (Akademija SC “Mladost”) sa  298 oborena čunja.


U ženskoj konkureciji rekreativki (2 puta 30 hitaca u pune) prvo mesto osvojila je Ana Ćirić (Zastava-Oružje) sa 306 čunjeva, drugo mesto pripalo je Sari Milosavljević sa 300 čunjeva, dok je treća bila Nataša Đorđević (obe SUK “Mladost” Kragujevac) sa 286  čunjeva.


U takmičenju slepih i slabovidih (B2) -120 kugli u pune, Nada Vuksanović (SUK Mladost, Kragujevac) srušila je 611 čunjeva.


Sudili su Vlada Đorđević i Dragoslav Vuksanović.


U Organizacionom odboru bili su Siniša Stević, Dejan Milosavljević, Dragoslav Vuksanović i Slavoljub Bošković. Vrednim kuglaškim radnicima pomogli su i donatori Samostalni sindikat „Energetika“ d.o.o, Samostalni sindikat „Zastava-Oružje“ i „Energetika“ d.o.o. (svi iz Kragujevca). U organizaciji memorijalnog turnira pomogli su i Kuglaški savez grada Kragujevca i Sportski centar „Mladost“ iz Kragujevca.


Prošle godine slavili su Vlada Đorđević (Kragujevac) i Kristina Ljubenković (Pobednik). U 2014. pobedili su  Milovan Pantić (Kragujevac) i Kristina Ljubenković (Pobednik).


Datum: 19.07.2016. Autor:

PROČITAJTE JOŠ...