Uroš Jagličić u Beogradu

Uroš Jagličić, kuglaški reprezentativac  vicešampiona Metalca iz Gornjeg Milanovca, prešao je u letnjem prelaznom roku u redove  šampiona i pobednika kupa Beograda.

Legendarni Pera Knežević, iz ekipe srpskoligaša Soko Štark Avala Ada (Beograd) vratio se u Partizan. U redove je srpskoligaša Čaira iz Niša došli su kuglaši (lane superligaša) Kraljeva Duško Ilić i Predrag Voštinić. Goran Bukva  je iz Poleta (Sombor), koji je ispao iz Super lige, prešao u ekipu novog superligaša, kruševačkog Car Lazara.

Odlični Darko Marković je iz Niš puta pojačao tim superligaša Kragujevca koji, u novoj sezoni, ima  evropske ambicije.

Beogradski Pobednik ispao je iz Super lige Srbije za kuglašice, a ušao je beogradski Singidunum, pa je došlo do masovne selidbe iz jednog u drugi klub.

Evo i nezvaničnog izveštaja prelazaka za registraciono područje Srbija – Centar (zvanični spisak znaće se posle sastanka Registracione komisije) -

kuglašice, iz  Pobednika u Singidunum: Nikolina Ćuruvija, Kristina Ljubenković, Gordana Rusić, Stela Čapo, Kristina Orlandić, Gordana Rogić, Ljiljana Kandić, Ivana Trifunović, Milena Martinović, Đurđa Đurović i Renata Glavina.

Iz Singidunuma u Pobednik: Sanja Alimpijević, Nevena Antić, Jasna Martinović, Vesna Janković, Tanja Stojanić, Diana Tatar, Marija Milovanović.

U Mladost (Kragujevac – novi klub): Ena Grubor (iz Kragujevca), Ivana Arsić  i Kristna Trošić (obe iz PPT Trstenik).

Kuglaši – u Mladost (Kragujevac): Nikola Laketić (iz Kragujevca).

U Čačak: Momčilo Marković (iz Šumadije, Kragujevac).

U Šumadiju (Kragujevac):  Petar Milanović (iz Pak prometa).

U Car Lazar (Kruševac): Milan Marinković, Slobodan Varjačić, Branislav Kostić (svi iz Čačka) i Goran Bukva (iz Poleta).

U Crvenu zvezdu: Nemanja Balać (iz Apatina).

U Čačak: Momčilo Marković (iz Šumadije).

U Čair (Niš): Bojan Dinić, Milan Milutinović, Nikola Mišić (svi iz Niš puta).

U Pak promet (Kragujevac): Milorad Kovačević (iz Šumadije) i Dragan Matejić (iz Kragujevca).

Datum: 12.07.2016. Autor: Branimir Vasić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...