x

Sport klub Prva liga Srbije: Poznati učesnici plej-ofa

Sport klub Prva liga Srbije: Poznati učesnici plej-ofa

Regularni deo takmičenja u „Sport klub” Prvoj ligi Srbije završio se proteklog vikenda utakmicama 7. kola. Aktuelni šampioni, ekipa GAT Dukes, pobedila je ekipu Sirmium Legionaries iz Sremske Mitrovice sa 40 : 17, dok su „Divlji veprovi” uverljivo trijumfovali nad ekipom Blue Dragons iz Beograda sa 42 : 12.

Posle poslednjeg kola u ligaškom delu prvenstva i definitivno je postalo jasno koje četiri ekipe idu u plej-of. S prvog mesta plasirali su se SBB Vukovi, drugi su Wild Boarsi, na trećoj poziciji nalaze se Novosađani GAT Dukes, dok su četvrtoplasirani „Panteri” iz Pančeva.

Stoga će parovi polufinalnih mečeva, koji se po rasporedu igraju već predstojećeg vikenda, biti:

  • SBB Vukovi – Panthers

  • Wild Boars – GAT Dukes

SBB Vukovi su vikend pre učvrstili svoju lidersku poziciju, nakon što su u odličnom meču poslednjeg kola slavili u Pančevu protiv ekipe Panthers sa 65 : 41.

Na 5. mestu našla se ekipa Blue Dragons iz Beograda, a šesti su „Legionari” iz Sremske Mitrovice. Klub američkog fudbala iz Niša Imperatori predao je meč 7. kola ekipi Meridian Indians, izgubivši tako šansu da u eventualnom baraž meču izbori opstanak u ’eliti’. Ovaj susret je registrovan službenim rezultatom 35 : 0 za inđijsku ekipu koja kao sedmoplasirani tim čeka protivnika, drugoplasiranu ekipu Druge lige Srbije, u baraž meču za opstanak ili plasman u najviši rang. Nišlije će, pak, kao poslednjeplasirani tim na tabeli, naredne sezone igrati u Drugoj ligi Srbije.

Datum: 20.06.2016. Autor: Slobodan Todorović

PROČITAJTE JOŠ...