x

Joga izazov u Botaničkoj bašti

Joga izazov u Botaničkoj bašti Autor fotografije: Veljko Lalović

U okviru kampanje BE MORE HUMAN Reebok nastavlja da organizuje seriju besplatnih treninga širom Beograda, a drugi po redu „X-CHALLENGE“ trening biće posvećen drevnoj veštini – JOGI.

Ovaj izazov biće održan u subotu, 11. juna, u 17.00h u Botaničkoj bašti, a  najvažnije vežbe disanja, istezanja, joga položaje, ali i fizički zahtevnije vežbe, vodiće joga instruktorke Nataša Vukoje i Nina Lazić. Svi koji žele da prihvate ovaj izazov mogu se prijaviti putem online formulara http://www.reebok.rs/clanci/x-challenge-joga-trening/ .


Na početku treninga kroz 30 minutni motivacioni govor Nataša Vukoje, nekadašnja košarkašica i model, a sada trener za lični razvoj, podeliće svoju BE MORE HUMAN priču i otkriti kako je zahvaljujući sportu i svim izazovima koje on nosi pomerila sopstvene granice i postala bolja verzija sebe. Nakon toga Nataša će voditi Kundalini joga čas.


- Suština joga vežbi jeste upravo u pomeranju granica, fokusirani smo na sebe, težimo da se povežemo i budemo zadovoljni sobom - ističe Nataša Vukoje i poziva sve koji vole jogu, ali i one koji se nikada nisu oprobali u drevnoj veštini da probaju i dožive jedno potpuno novo iskustvo.

Poslednji deo treninga posvećen je zanimljivoj kombinaciji Hata, Joga terapije, Vinjase i Transformacione joge koju je pripremila Nina Lazić.

Od „pozdrava Suncu“ pa sve do relaksacije u jogičkom snu, pravo je vreme da se prihvate izazovi joge u prelepom prostoru Botaničke bašte i otkriju neke nove mogućnosti.


Datum: 07.06.2016. Autor: Cvijeta Radović

PROČITAJTE JOŠ...