Joga izazov u Botaničkoj bašti

Autor fotografije: Veljko Lalović

U okviru kampanje BE MORE HUMAN Reebok nastavlja da organizuje seriju besplatnih treninga širom Beograda, a drugi po redu „X-CHALLENGE“ trening biće posvećen drevnoj veštini – JOGI.

Ovaj izazov biće održan u subotu, 11. juna, u 17.00h u Botaničkoj bašti, a  najvažnije vežbe disanja, istezanja, joga položaje, ali i fizički zahtevnije vežbe, vodiće joga instruktorke Nataša Vukoje i Nina Lazić. Svi koji žele da prihvate ovaj izazov mogu se prijaviti putem online formulara http://www.reebok.rs/clanci/x-challenge-joga-trening/ .


Na početku treninga kroz 30 minutni motivacioni govor Nataša Vukoje, nekadašnja košarkašica i model, a sada trener za lični razvoj, podeliće svoju BE MORE HUMAN priču i otkriti kako je zahvaljujući sportu i svim izazovima koje on nosi pomerila sopstvene granice i postala bolja verzija sebe. Nakon toga Nataša će voditi Kundalini joga čas.


- Suština joga vežbi jeste upravo u pomeranju granica, fokusirani smo na sebe, težimo da se povežemo i budemo zadovoljni sobom - ističe Nataša Vukoje i poziva sve koji vole jogu, ali i one koji se nikada nisu oprobali u drevnoj veštini da probaju i dožive jedno potpuno novo iskustvo.

Poslednji deo treninga posvećen je zanimljivoj kombinaciji Hata, Joga terapije, Vinjase i Transformacione joge koju je pripremila Nina Lazić.

Od „pozdrava Suncu“ pa sve do relaksacije u jogičkom snu, pravo je vreme da se prihvate izazovi joge u prelepom prostoru Botaničke bašte i otkriju neke nove mogućnosti.


Datum: 07.06.2016. Autor: Cvijeta Radović

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...