x

Reebok ponuda za novu fitnes generaciju

Reebok ponuda za novu fitnes generaciju

Trčanje je strast i izazov, a novi trend trčanja po urbanim sredinama osvaja i Srbiju. Na ulicama je sve više urbanih trkača FIT generacije koji vole da trče po gradskim sredinama,  uživaju u dodatnim fitness aktivnostima ili deonicama od 5 ili 10 km. Upravo za njih Reebok je lansirao novi model iz dobro poznate Z Serije -  kolekciju za trkače FIT generacije koji žele nove izazove i uživaju u velikim brzinama. 

Deo kolekcije Z Serije čine jedinstvene ZQUICK ELECTRIFY patike kreirane tako da trkačima pomognu da snažno startuju, naglo promene pravac trčanja i brzo se zaustave. Tajna ZQUICK ELECTRIFY patika je u njihovom đonu koji podržava prirodne pokrete, a inspirisan je visokim performansama guma Z kategorije, koje su inače kreirane za vozila koja se kreću brzinama većim od 240 km/h.

ZQUICK patike su kao stvorene za sve one koji vole i trčanje i fitness vežbe. Nije vam potrebna teretana, mnogo novca ili specijalni vremenski uslovi. Potrebna je želja i naravno dobre patike koje će vam pomoći da ostvarite svoje najbolje performanse na bilo kojoj lokaciji u gradu. ZQUICK patike imaju malu težinu, vrlo su udobne, a udubljenja na đonu se savijaju i šire u skladu sa pokretima stopala na prirodan način, povećavajući površinu đona koja je u kontaktu sa tlom. Nova Reebok kolekcije za trčanje omogućava urbanim trkačima FIT generacije da bezbedno i lako ostave pod nogama mnoge kilometre na putu do željenog cilja.


Datum: 16.09.2014. Autor: Cvijeta Radović

PROČITAJTE JOŠ...