BetWorld247

Počinju uzbudljivi X-CHALLENGE treninzi

Redovnom fizičkom aktivnošću moguće je poboljšati svaki segment svog života i tako postati bolji roditelj, kolega, partner, sportista ili vođa, a u okviru kampanje BE MORE HUMAN, Reebok ponovo pomera granice i izaziva vežbače da učestvuju u seriji zahtevnih „X-CHALLENGE“ treninga iz različitih fitnes oblasti poput CrossFit-a, joge, plesa, MMA.

Prvi “BootCamp“ izazov će biti posvećen vežbama snage, kondicije i izdržljivosti, a održaće se u subotu, 4. juna u 11h na Letnjoj pozornici Topčidera. Učešće je besplatno, a svi koji žele da budu deo priče o stalnom napretku i usavršavanju mogu se prijaviti putem online formulara http://www.reebok.rs/clanci/x-challenge-treninzi/ .

Izazovnu seriju vežbi na prvom „X-CHALLENGE“ treningu vodiće Jasmina Aleksandrov, Reebok trener i osnivač Urban Fitness koncepta, Đorđe Dragin, jedan od naših najboljih CrossFit-era i fitnes instruktor Aleksandar Atanacković.


Cilj prvog „X-CHALLENGE“ treninga je da kroz zahtevan fitnes vežbači pomere granice izdržljivosti i tako postanu bolja verzija sebe. Jer zahtevan fitnes nije samo običan set vežbi sa kojim se oblikuje telo, zahtevan fitnes ima moć da transformiše, izoštri um, ohrabri duh i oslobodi potencijale.


Datum: 27.05.2016. Autor: Cvijeta Radović

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...