Počinje glasanje za Red Bull Can You Make It?

Autor fotografije: Dirk Mathesius / Red Bull Content Pool
Red Bull Can You Make It? prijave su završene, a glasanje na društvenim mrežama za najbolje timove je počelo i trajaće do 25. februara. Preko 3.000 timova, od kojih je čak 75 iz Srbije, predstavilo je sebe i svoju želju za avanturom u jednominutnom videu, u nadi da će postati deo avanture koju će pamtiti ceo život. Sada sve zavisi od publike, jer ona odlučuje ko će pakovati svoje torbe u aprilu i krenuti na epsko putovanje po Evropi.

Idite na www.redbullcanyoumakeit.com i pogledajte naporan rad, kreativnost i snimateljske veštine koje su udružili studenti širom sveta. Timovi se sada bore međusobno sa drugim timovima iz svoje zemlje za glasove na društvenim mrežama. Zapamtite, svaki Like se računa i na vama je da omogućite svom omiljenom timu da učestvuje u ovom avanturističkom putu.

Glasovi publike odrediće 8 najboljih timova iz Srbije, a u poslednjoj fazi, panel sudija će odabrati dva najbolja tima koji će se naći među 164 timova iz celog sveta.

U slučaju da ste propustili da se prijavite na vreme za ovo nesvakidašnje takmičenje, partner Contiki stiže u pomoć i poziva vas da se prijavite kao njihov Wildcard. Prijavna faza za Contiki Tim je počela 18. januara, a završava se 21. februara. Idite na www.contiki.com/wildcard za sve detalje. Prijavljivanje za Wildcard je otvoreno za sve učesnike širom sveta starosti od 18 do 35 godina. Contiki će odabrati 3 osobe i one će ući direktno u takmičenje kao 165. tim.

O Red Bull Can You Make It?
Red Bull Can You Make It? izaziva timove od po tri studenta da se uključe u životnu avanturu. U 2016. ukupno 165 timova iz više od 50 zemalja širom sveta će imati samo nedelju dana (od 12-19. aprila) da proputuju više od 1000km širom Evrope od jedne od pet početnih tačaka, do Finish linije u Parizu, koristeći samo Red Bull limenke kao valutu. Suđenje će se obaviti na osnovu tri faktora: Chekpoint izazovi, praćenje na društvenim mrežama i ispunjavanje zadataka sa „Avanturističke liste“. Pobednik neće biti prvi tim koji stigne do finiša, ono što se računa je putovanje i avantura kroz koju su prošli.

Pratite dešavanje na društvenim mrežama:

Facebook: https://www.facebook.com/events/1636547843273654/

Instagram: #canyoumakeit16

Datum: 18.02.2016. Autor: Nikola Nedeljković

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...