x

Žoze Murinjo predvodi igrače Top Elevena ka pobedi uz novi sistem treninga

Žoze Murinjo predvodi igrače Top Elevena ka pobedi uz novi sistem treninga

Top Eleven, najpopularnija online sportska igra na svetu objavila je izlazak svoje verzije za 2016. godinu namenjenu korisnicima na iOS i Android platformama uz dugo očekivanu novu verziju na Facebook-u i novi sistem treninga. Razvijen od strane Nordeusa i dizajniran specijalno za korišćenje na svim platformama, Top Eleven omogućava igračima da upravljaju svojim fudbalskim klubom i kontrolišu sve, od taktike tima do transfera, finansija i razvoja stadiona. U novoj verziji za 2016. jedna od najvećih novina je jedinstveni trening sistem koji će omogućiti igračima još bolju i detaljniju kontrolu nad timom i taktikom, jedinstvenu među menadžer igrama.

Top Eleven i ovaj put u prvi plan stavlja Žozea Murinja, nekadašnjeg menadžera fudbalskih klubova Čelzi i Real Madrid. Murinjo je zajedno sa razvojnim timom Nordeusa i uz povratne informacije najstrastvenijih igrača širom sveta doprineo dizajnu novog trening sistema u Top Elevenu 2016 i pružio podršku igračima dok vode svoje timove do pobede.

Novi sistem treninga donosi najintenzivniju taktičku trening simulaciju do sada na mobilne platforme i omogućava menadžerima da unaprede, kako snagu i veštinu igrača, tako i način na koji primenjuju taktiku koju su izabrali. Zahvaljujući tome igrači od sada imaju priliku da:

  • Razviju individualne veštine igrača

  • Naprave najbolju kombinaciju vežbi za svoje treninge

  • Zarade bonuse za timove (napad, odbrana, kondicija i posed lopte) koji unapređuju perfomanse tima tokom utakmice

  • Otključaju nove vežbe za trening kako bi ojačali tim

Komentarišući lansiranje nove verzije, Branko Milutinović, direktor Nordeusa je izjavio: “U Top Elevenu 2016 stvorili smo igru unutar igre nudeći našim igračima još bolji doživljaj na dnevnom nivou. Uz novi sistem treninga igrači primenjuju složeniji strateški pristup svojoj igri i približavaju se iskustvu pravog fudbalskog menadžera.”

“Top Eleven, igra koju smo lansirali 2010. nastavlja da jača i veoma smo ponosni na nastavak partnerstva sa Žoze Murinjom. Kreiranje sjajnih igara je u srcu onoga što radimo i sa uzbuđenjem očekujemo reakcije igrača, kada su u pitanju najnovija unapređenja.”

Simultano lansiranje na svim platformama nove verzije Top Elevena  sa svim unapređenjima rezultat je korišćenja najnovijih tehnologija u partnerstvu između Nordeusa i Unity-a.

Ove godine Top Eleven ulazi u svoju šestu godinu uz konstantan i snažan rast. Zahvaljujući unapređenjima i inovacijama igra je postala jedna od najpopularnijih sportskih igara sa više od 130 miliona registrovanih korisnika širom sveta.

Top Eleven 2016 je besplatan za igranje i dostupan je na iOS, Android i Facebook platformi.

Video snimci koji objašnjavaju detalje, kako pomenutih tako i drugih unapređenja, dostupni su na Top Eleven YouTube kanalu.

O igri Top Eleven 2016:

Lansirana 2010. godine, Top Eleven ubrzo postaje najpopularnija sportska igra sa više od 130 miliona registrovanih igrača širom sveta. Igru je razvio Nordeus, nagrađivana kompanija za razvoj igara sa sedištem u Beogradu. Zvanični ambasador igre je Žoze Murinjo.

Igra je besplatna i može se preuzeti sa Apple Store-a i Google Play Store-a.

Datum: 18.02.2016. Autor: Veljko Davidovć

PROČITAJTE JOŠ...