x

Sve spremno za 5. Beogradsku trku Deda Mrazeva

Sve spremno za 5. Beogradsku trku Deda Mrazeva
Ovog decembra vam stiže "Najsrećniji dan u Beogradu". Trčite, đžogirajte ili prošetajte u odelu Deda Mraza na Beogradskoj trci Deda Mrazeva. Ne propustite priliku da budete učesnici najlepše porodične zabave.

Pod pokroviteljstvom Skupštine Grada Beograda, Gradskog Sekretarijata za sport i omladinu u organizaciji Sportskog saveza Rakovice u nedelju 30.12.2012. godine biće održana tradicionalna peta po redu "Beogradska trka Deda Mrazeva". Na trci će pored Beograđana učestvovati Deda Mrazevi iz cele Srbije i nekoliko Evropskih zemalja.

Bela staza Deda Mraza, kojom će trčati ili šetati preko 2000 naših Deda Mrazeva i Baba Mrazica je ulica Kralja Milana. Mesto okupljanja za sve učesnike je na platou kod Terazijske česme. Prvih 700 odraslih učesnika na poklon dobijaju kostim Deda Mraza koji su u obavezi da obuku. Deca uzrasta do 14 godina dobijaju kapice.

Prateći muzičko-zabavni program na Centralnoj bini počinje u 11:00 kada će se otvoriti i punktovi za preuzimanje kostima i kapica. Na bini nastupaju: dečiji hor RTS-a, dečiji hor Horislavci, Beodžim fitness, violinistkinja Tijana Paunović, plesni klub Free dance iz Zrenjanina, plesni klub Latina Blanka, Goran Filipović, rok grupa Hell Jack, i trubački orkestar Dejana Ilića.

Start trke Deda Mrazeva je u 13:00 časova kod Terazijskog platoa.

Kao i predhodnih godina trka ima humanitarni karakter.
Pod sloganom" Deda Mrazevi daruju život" u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi Srbije organizujemo akciju dobrovoljnog davanja krvi. Vozilo instituta će biti postavljeno na platou ispred Hotela Balkan.

Prilikom preuzimanja kostima Deda Mrazevi i Baba Mrazice mogu da ostave novčani prilog u posebno naznačenim kutijama za pomoć Prihvatilištu za odrasle i stara lica.

Najuspešnije takmičare nagrađujemo peharima i robnim nagradama.
Svi učesnici dobijaju Sertifikat o učešću na 5.Beogradskoj trci Ded Mrazeva.
Za decu smo obezbedili balone i kolače-medalje.


Datum: 27.12.2012. Autor: Olivera Krivokapić Dragićević

PROČITAJTE JOŠ...