x

Zimski film

Zimski film
Zimski film" je nastao najprirodnije moguće - ekipa je počela da snima svoj život tokom zime! Tačnije, snimili su jednu od svojih zimskih sezona, koja se odvijala u pet država. Sreća je da svi imaju veoma bogato skijaško iskustvo, kao i višedecenijsko iskustvo rada na televizijama. Sve je tako prirodno, u prirodi, lepo, divno, extremno! U ovoj dokumentarnoj formi svoju ulogu dobio je jedan deo esencije srpskih zimskih extreme sportista.

zimski filmTu će publika videti ono što obično uživo ne može da vidi - snimke aktera na divljim i nepristupačnim terenima. I zapravo, kao što ovakvi sportisti slavu stiču zahvaljujući filmovima a ne sudijama (sudije ne mogu da priđu takvim terenima), tako će sad i naši extreme sportisti biti predstavljeni javnosti, a vi lakujte, šerujte, pišite, zaljubljujte se, pljujte...

Pored domaće ekipe, u filmu je učestvovala i nekolicina izuzetnih ridera iz Evrope. Nećemo izdvajati nikoga, svi su bili tim. Zimi zajedno žive po planinama, skijaju, bordaju, voze motorne sanke, cirkaju, putuju, divljaju... A kako kažu, veoma su različiti. Ovaj ne zna gde će da spava,onaj meditira, ovaj dolazi sebi, onaj trenira, ovaj zalutao, onaj kasni, ovaj uči, onog previjaju... Mantra koja traje mesecima. Pa zar to ne treba snimiti?

Ovaj film biće veoma drag upravo onim ljudima koji žive sličnim životom i vole sneg. Predstojeće zime nastavljaju snimanje, a planiraju da ubace i leto! Prva premijera se desila u Beogradu, sledi Stara planina, Val Thorens, Kopaonik..
Datum: 12.12.2012. Autor: Predrag Dučić

PROČITAJTE JOŠ...