Izvučeno 10 putnika za učešće na ovogodišnjem Njujorškom maratonu

Beogradski maraton je pre održavanja ovogodišnjeg 28. SuisseGas Beogradskog maratona objavio, da će u saradnji sa Njujorškim trkačkim klubom, organizatorom Njujorškog maratona, obezbediti izuzetnu priliku učesnicima ovogodišnjeg Beogradskog maratona - dobijanje garantovanog broja za učešće na ovogodišnjem Njujorškom maratonu u sklopu programa „Put za Njujork“ (Road to New York City) koji se prvi put primenjuje ove godine.

Mnogim pripadnicima trkačkog pokreta širom sveta poznato je da je izuzetno teško, gotovo nemoguće, doći do broja i obezbediti učešće na Njujorškom maratonu s obzirom da se svake godine, za najveći maraton na svetu, prijavi preko 150.000 trkača za 50.000 mesta.

Ove godine, 10 učesnika iz Srbije, koji su završili polumaraton ili maraton u okviru 28. SuisseGas Beogradskog maratona imali su privilegiju da se prijave za ovaj program i budu izvučeni u nagradnoj lutriji.

U kafeu Korto, u Beogradu, u organizaciji lutrije i izvlačenju putnika za Njujork, učestvovali su i mnogi pripadnici trkačkog pokreta u Beogradu i Srbiji, a među njima i Nedeljko Todorović, Branko Bošković, Srećko Mićić, Nebojša Miljković, Milan Lazić, kao i sami prijavljeni učesnici za nagradno izvlačenje.

Imena srećnih dobitnika na nagradnoj lutriji i učesnika ovogodišnjeg TCS Njujorškog maratona su: 1. Srđan Pepić, 2. Vladimir Poleksić, 3. Mirko Marinković, 4. Nebojša Duh, 5. Novak Spasić, 6. Aleksa Glišović, 7. Marko Radojević, 8. Tatjana Grbović, 9. Bojan Joksimović, 10. Srećko Mićić

U povodu nastavka saradnje između Njujorškog maratona i Beogradskog maraton i nagradnog izvlačenja srećnih dobitnika Dejan Nikolić, direktor Beogradskog maratona je izjavio: 

“Put za Njujork je za nas u Beogradskom maratonu izuzetno značajan program zato što je to nastavak višedecenijske saradnje između Njujorškog i Beogradskog maratona. Ovo je i prilika za predstavnike sve brojnije trkačke zajednice u Beogradu i Srbiji da trče na najvećem svetskom maratonu.” 

“Osim toga, Put za NJujork je i put ka boljoj promociji Beogradskog maratona, Beograda i Srbije na jednom od najvećih sportskih događaja na svetu uopšte, kao i put ka većem broju učesnika, pogotovu onih iz inostranstva, na 29. Beogradskom maratonu 2016. godine” - zaključio je Nikolić i poželeo srećan put i uspešan nastup na Njujorškom maratonu srećnim dobitnicima na nagradnom izvlačenju.

Datum: 31.07.2015. Autor: Nikola Marinković

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...