Beogradski maraton predstavljen na 1. ProEvents konferenciji

U Beogradu, u hotelu Zira 01.12.2015. organizovana je prva ProEvents konferencija, namenjena svim organizatorima i partnerima koji direktno ili indirektno učestvuju i imaju beneficije u ogromnoj i sve više rastućoj industriji događaja.


Događaji su veliki generatori profita, kanal marketinga, PR-a, humanitarnih aktivnosti i šansa sa branding i rebranding mnogih gradova, destinacija i kompanija. Pružaju nepregledni broj mogućnosti za razvoj i nose veliki potencijal.

ProEvents je jednodnevna konferencija namenjena svima koji imaju dodira sa MICE (meetings, incentives, conferences, events) industrijom i koji se na posredan ili neposredan način bave organizacijom događaja (event management-om).


Konferencija je prenela najsavremenija znanja iz oblasti menadžmenta, marketinga i novih tehnologija od strane dokazanih predavača iz industrije organizacije događaja.


Konferenciju je otvorio Miodrag Popović, direktor Turističke organizacije Beograda istakavši značaj turizma kao industrijske grane za Beograd i Srbiju i takođe podsetio da su događaji izuzetno značajni i veliki generatori promocije i profita za destinacije.

Uvodno izlaganje imao je Rob Davidson iz konsalting kompanije MICE Knowledge iz Londona koji spada u 10 vrhunskih eksperata za Event managament Evrope, sa temom "Tajne uspešnog događaja"..


Dejan Nikolić, direktor Beogradskog maratona, predstavio je Beogradski maraton, najznačajniji godišnji sportski događaj u Beogradu i Srbiji i potencijal koji sportski događaji nose za zajednicu, a pogotovo njihov značaj za razvoj turizma, odnosno promociju Beograda i Srbije kao turističkih destinacija i povećanja turističkog prometa. Nikolić se posebno osvrnuo na izuzetno kvalitetnu saradnju sa Gradom Beogradom, gradskim Sekretarijatom za privredu i Turističkom organizacijom Beograda u ovom sektoru.


Organizator prve ProEvents konferencije je TEMMS Consulting iz Beograda.

Datum: 04.12.2015. Autor: Nikola Marinković

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...