x

Počelo prijavljivanje za 29. Beogradski maraton 2016.

Počelo prijavljivanje za  29. Beogradski maraton 2016. Autor fotografije: Dragan Skorić / Savremenisport.com

„Prijavljivanje za 29. Beogradski maraton počelo je 16. oktobra, tačno 6 meseci pre ovog najznačajnijeg tradicionalnog sportskog događaja u Beogradu i Srbiji“ - Izjavio je ovim povodom Dejan Nikolić, direktor Beogradskog maratona.


„Izuzetno nam je drago da ovako rano počinjemo sa prijavljivanjem za ovu manifestaciju i da je time već postignut jedan rekord. To je u skladu sa praksom sličnih velikih događaja u svetu, ali i stepenom naše pripremljenosti za realizaciju ovog događaja. S obzirom na stalnu stopu rasta broja učesnika na prethodnim Beogradskim maratonima, kako iz zemlje tako i iz inostranstva, očekujemo rekordan broj učesnika i na sledećem 29. izdanju Beogradskog maratona 16.04.2016. godine.“ - napomenuo je Nikolić.


„Svakako ćemo učiniti sve napore da kvalitetnom organizacijom i određenim unapređenjima zadržimo taj pozitivan trend. Ove godine, na 28. Beogradskom maratonu, dostignut je rekordan broj od 4500 učesnika u polumaratonu i maratonu iz 56 zemalja sveta sa svih kontinenata. Naravno, za sve one zainteresovane koji mogu da nam se pridruže u tradicionalnoj Coca Cola Trci zadovoljstva prijavljivanje neće biti potrebno.“ - zaključio je svoju izjavu Dejan Nikolić, direktor Beogradskog maratona.


Uputstvo za prijavljivanje se nalazi na internet stranici - www.bgdmarathon.org 


Za sva eventualna pitanja zainteresovani mogu da se obrate organizatoru: 011/3065720 i office@bgdmarathon.org

Datum: 20.10.2015. Autor: Nikola Marinković

PROČITAJTE JOŠ...