x

Biljana Balać sportski direktor ŽRK Radnički

Biljana Balać sportski direktor ŽRK Radnički

Legendarni kapiten Radničkog Biljana Balać, pod čijom su kapitenskom palicom Tigrice osvojile dve titule šampiona i kup Srbije, prihvatila je  ponudu uprave i od danas se zvanično nalazi na funkciji sportskog direktora kluba. Podsećamo da je Balaćeva u klubu provela 4 godine kao i da je nosilac najvećeg državnog priznanja-zaslužni sportista republike Srbije odigravši preko 100 utakmica u dresu sa državnim grbom.

- Izuzetno smo zadovoljni što je Biljana Balać prihvatila naš poziv da posle igračke karijere ostane u klubu na funkciji za koju mi mislimo da će uspešno obavljati i dati značajan doprinos u daljem jačanju kluba. Smatramo da je ona prava osoba na ovom odgovornom mestu a time i dokazujemo da klub želi da nastavi saradnju sa svojim igračkim legendama - jasan je predsednik Radničkog Goran Stanišić.

- Kada me je uprava kluba pozvala i ponudila mesto sportskog direktora bilo mi je izuzetno drago jer je to klub u kom sam provela 4 vrlo uspešne sezone. Prepoznala sam veliku energiju u onome što rade i sa zadovoljstvom prihvatila poziv. Nadam se da ću i u ovoj novoj ulozi imati podjednako uspeha kao i dok sam bila igrač - poručila je Biljana Balać.

Datum: 25.08.2015. Autor: Saša Jančić

PROČITAJTE JOŠ...