Galina Čistjakova stigla u Beograd

Autor fotografije: Predrag N Đurović
Višestruka osvajačica medalja na Olimpijskim igrama, svetskim i evropskim prvenstvima i aktuelna svetska rekorderka u skoku u dalj (od 1988. godine) stigla je u Beograd da promoviše ovogodišnji 28. SuisseGas Beogradski maraton i da podrži našu rekorderku Ivanu Španović.

„Lepo se osećam u Beogradu i drago mi je da sam ponovo ovde posle 2008. godine kada sam prvi put srela Vašu šampionku Ivanu Španović. Sada sam došla da podržim napore organizatora da ovogodišnji Beogradski maraton bude najuspešniji do sada, ali i da svojim prisustvom u Beogradu i Srbiji ukažem na vrednost rezultata koje Ivana Španović postiže u poslednje vreme, a nadam se da će tako i nastaviti na predstojećem Svetskom prvenstvu u Pekingu i Olimpijskim igrama u Riu.“ - izjavila je Galina Čistjakova po dolasku u Beograd.

Galina Čistjakova biće prisutna na završnoj konferenciji za medije povodom 28. SuisseGas Beogradskog maratona, koja će biti organizovana u Skupštini grada Beograda (Velika sala III sprat) 17.04.2015. u 15h. 

Takođe, Galina Čistjakova će držati Javni čas atletike na stadionu Rajko Mitić (stadion Crvene zvezde) 17.04.2015. u 17:30h. Učesnici Javnog časa atletike biće finalisti 22. Smoki Smokić Dečijeg maratona održanog 11.04.2015. u Beo ZOO vrtu i deca članovi atletske škole Omladinskog atletskog kluba „Beograd“.

28. SuisseGas Beogradski maraton biće održan 18.04.2015. godine sa početkom u 10h.
Datum: 17.04.2015. Autor: Nikola Marinković

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...