Dragoslavu Petroviću srebrnjak Cara Lazara

Povodom ogromnih uspeha na međunarodnoj sceni u 2014, na kojoj je osvojio zlato, četiri srebra i dve bronze na juniorskim turnirima svetskog kupa, bio učesnik Olimpijskih igara mladih u Nandžingu, te ostvario istorijske plasmane na evropskim i svetskim rang listama, gradonačelnik Kruševca Dragi Nestorović prošle nedelje je ugostio Dragoslava Petrovića i tom prilikom ga darivao srebrnjakom Cara Lazara.

Pored Petrovića, rođenog Kruševljanina koji brani boje lokalnog kluba Zmajevi, na prijemu u kabinetu gradonačelnika u Skupštini grada Kruševca prisustvovali su pomoćni trener badminton reprezentacija Srbije Dragan Antić, inače prvi čovek kruševačkih Zmajeva, i predsednik Upravnog odbora Badminton saveza Srbije Radomir Jovović. U prijatnoj atmosferi i razgovoru, kojem su prisustvovale brojne medijske ekipe iz Kruševca, Nestorović je čestitao na briljantnim rezultatima Petroviću i čitavom Badminton savezu Srbije, od kojeg je, prvi čovek Kruševca, na poklon dobio Petrovićev reprezentativni dres u kojem je osvojio zlatnu medalju na turniru svetskog kupa u Slovačkoj.

Nakon protokolarnog dela u kabinetu gradonačelnika Kruševca predstavnici BASS su održali radni sastanak s temom značajnije podrške mladim talentima iz Kruševca i BK Zmajevi kao nacionalnom i reginalnom badminton centru. Nestorović je povodom toga izjavio da Grad i gradska privreda moraju da nađu način za podršku badminton biserima iz ovog grada i njihovom matičnom klubu kao jednom od najuspešnijih kolektiva Rasinskog okruga.

Predstavnici BASS su se zahvalili Nestoroviću na srdačnom prijemu i izrazili nadu da će Kruševac naći način i mogućnost da još značajnije podrži badminton sport u ovom gradu. Inače, ovo je drugi prijem u Skupštini grada Kruševca koji je priređen za badmintonce u ovoj godini. Pre Nestorovića tadašnji gradonačelnik Kruševca Bratislav Gašić krajem februara upriličio je prijem za Luku Milića i predstavnike BASS povodom srebra ovog mladog Kruševljanina na Evropskom prvenstvu za igrače do 15 godine u Švajcarskoj.
 
Datum: 12.12.2014. Autor: Badminton savez Srbije

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...