x

MasterCard zvanična platna kartica turnira Rolan Garos


Kompanija MasterCard je danas objavila partnerstvo sa Francuskom teniskom federacijom (FTF) kojim MasterCard postaje zvanična platna kartica turnira Rolan Garos, jednog od četiri Gren slem teniska turnira. Ovo partnerstvo označava početak petogodišnje saradnje Francuske teniske federacije (FTF) i kompanije MasterCard, koja kombinuje stručnost kompanije MasterCard u oblasti tehnologije i plaćanja sa veštinama FTF-a u organizaciji, koordinaciji i promociji tenisa u Francuskoj i širom sveta.

"Ovo je odlična prilika da učvrstimo naše partnerstvo sa Rolan Garosom i French Open turnirom. Ovo je jedan od najvećih događaja tokom godine, što pokazuje stručnost kompanije MasterCard u sponzorisanju sportskih događaja širom sveta i ambiciju kompanije da nastavi da nudi jedinstvena, neprocenjiva iskustva našim klijentima i ljubiteljima tenisa tokom turnira", objašnjava Alfredo Gangotena, izvršni direktor za marketing kompanije MasterCard. ,,Kroz ovaj događaj, korisnicima MasterCard kartica i klijentima kompanije ćemo pružiti priliku da ponovno otkriju i uživaju u Neprocenjivom gradu Parizu na jedinstveni način uz ugledne partnere, lokacije i institucije posebno odabrane za ovu priliku".

Kroz Neprocenjivi Pariz (Priceless Paris), najnoviju implementaciju u okviru programa MasterCard Neprocenjivi gradovi (Priceless Cities), kompanija MasterCard će dati privilegovani pristup najboljim ponudama u Parizu tokom French Open turnirai predstaviće kolekciju ekskluzivnih ponuda i doživljaja kreiranih posebno za Parižane i posetioce, u sklopu partnerstva sa vodećim gradskim pozorištima, muzejima, restoranima i robnim kućama, kao što su prestižna mesta u Parizu: Opera Garnier, Grand Palais, pozorište Châtelet i Diznilend Pariz. Sponzorstva kompanije MasterCard pokrivaju široki spektar sportskih događaja kao što je Liga šampiona i umetnike poput Bijonse i Džastina Timberlejka. Ljubitelji Rolan Garosa i klijenti kompanije MasterCard uživaće u izvanrednim privilegijama, kao što su ekskluzivni ulasci na zabave, najbolja mesta na teniskim terenima, posebne ponude, pristup bekstejdžu i mnoga druga neprocenjiva iskustva.

,,Jako smo srećni što smo inicirali saradnju sa kompanijom MasterCard, jednom od najprestižnijih robnih marki na svetu", naglasio je Majkl Grah, medijski i sponzorski direktor u FTF, "prisutnost i posvećenost  kompanije MasterCard će doprineti uspehu ove sezone Rolan Garosa, kao i narednih. Nadamo se kako će milioni teniskih obožavalaca i vlasnika kartica uživati u brojnim neprocenjivim iskustvima".

O kompaniji MasterCard
MasterCard (NYSE: MA), www.mastercard.com, je tehnološka kompanija koja posluje u okviru svetske platne industrije. Predstavljamo najbržu platnu mrežu na svetu koja povezuje vlasnike kartica, finansijske institucije, prodavce, javne uprave i poslovne subjekate u preko 210 zemalja i teritorija. Proizvodi i rešenja koja nudi kompanija MasterCard čine svakodnevne trgovačke aktivnosti - kao što su kupovina, putovanje, poslovanje i upravljanje finansijama - jednostavnijim, bezbednijim i efikasnijim za sve. Pratite nas putem Tvitera @MasterCardNews, ili nam se priključite u razgovoru na našem blogu Cashless Conversations Blog i prijavite se za najnovije vesti.

O Rolan Garosu
Turnir Rolan Garos jedan je od najvažnijih teniskih događaja na svetu sa vrlo visokim medijskim profilom, koji se emituje u 137 zemalja, sa 78,2% ukupne TV publike u Francuskoj u 2012. godini, i 460.000 posetilaca turnira. Takođe, veb sajt Rolan Garosa rolandgarros.com  ima gotovo 14,1 milion pojedinačnih poseta tokom događanja i preko 617.500 obožavalaca je "lajkovalo" Fejsbuk stranicu turnira.Datum: 15.05.2013. Autor: Gordana Purić

PROČITAJTE JOŠ...