x

Novi stari predsednik VSS

Na Izbornoj sednici Skupštine Vazduhoplovnog saveza Srbije, održanoj juče u prostorijama ovog nacionalnog saveza, članstvo je za predsednika izabralo Labuda Bulatovića. Bulatović je prethodne četiri godine vodio ovaj Savez i ostaće na njegovom čelu i u narednom četvorogodišnjem mandatu.

Ovom prilikom izabran je i Upravni odbor koji čine ugledni predstavnici svih grana sporta koji su zastupljeni u vazduhoplovstvu - Nika Adamov, Nikola Borovac Aleksandar Veg, Goran Vučković, Dragan Jeftić, Olgica Lazić, Svetlana Simić, Srđan Srdić, Vladan Cvetković i Goran Đurković.

Prilikom izbora, Bulatović se zahvalio svim članovima Skuptšine na poverenju koje su mu dali u prethodnom periodu kada je najviše rađeno na saniranju finansijskih problema u Savezu i obećao veoma aktivan naredni mandat u kojem će najveća pažnja biti posvećena razvoju vazduhoplovnog podmatka i revitalizaciji nekih sportova koji su posustali.

"Sednica Skupštine pokazala je visok stepen saglasnosti rukovodstava aeroklubova i Vazduhoplovnog saveza Srbije o ostvarenim rezultatima, pravno-sportskoj regulativi i narednim zadacima. Na krilima sportskih uspeha srpskih paraglajderista, raketnih i vazduhoplovnih modelara, kao i ostalih vazduhoplovnih sportista, posebnu pažnju posvetićemo stvaranju uslova i daljem razvoju vazduhoplovnog sporta. Najvažniji zadaci biće saradnja sa Sportskim savezom Srbije, Ministarstvom omladine i sporta, a nastavićemo i sjajnu saradnju koju imamo sa Svetskom vazduhoplovnom federacijom na organizaciji najviših međunarodnih takmičenja u našoj zemlji", rekao je Bulatović.
Datum: 21.11.2012. Autor: Milica Kljajić

PROČITAJTE JOŠ...