Novi stari predsednik VSS

Na Izbornoj sednici Skupštine Vazduhoplovnog saveza Srbije, održanoj juče u prostorijama ovog nacionalnog saveza, članstvo je za predsednika izabralo Labuda Bulatovića. Bulatović je prethodne četiri godine vodio ovaj Savez i ostaće na njegovom čelu i u narednom četvorogodišnjem mandatu.

Ovom prilikom izabran je i Upravni odbor koji čine ugledni predstavnici svih grana sporta koji su zastupljeni u vazduhoplovstvu - Nika Adamov, Nikola Borovac Aleksandar Veg, Goran Vučković, Dragan Jeftić, Olgica Lazić, Svetlana Simić, Srđan Srdić, Vladan Cvetković i Goran Đurković.

Prilikom izbora, Bulatović se zahvalio svim članovima Skuptšine na poverenju koje su mu dali u prethodnom periodu kada je najviše rađeno na saniranju finansijskih problema u Savezu i obećao veoma aktivan naredni mandat u kojem će najveća pažnja biti posvećena razvoju vazduhoplovnog podmatka i revitalizaciji nekih sportova koji su posustali.

"Sednica Skupštine pokazala je visok stepen saglasnosti rukovodstava aeroklubova i Vazduhoplovnog saveza Srbije o ostvarenim rezultatima, pravno-sportskoj regulativi i narednim zadacima. Na krilima sportskih uspeha srpskih paraglajderista, raketnih i vazduhoplovnih modelara, kao i ostalih vazduhoplovnih sportista, posebnu pažnju posvetićemo stvaranju uslova i daljem razvoju vazduhoplovnog sporta. Najvažniji zadaci biće saradnja sa Sportskim savezom Srbije, Ministarstvom omladine i sporta, a nastavićemo i sjajnu saradnju koju imamo sa Svetskom vazduhoplovnom federacijom na organizaciji najviših međunarodnih takmičenja u našoj zemlji", rekao je Bulatović.
Datum: 21.11.2012. Autor: Milica Kljajić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...