x

Reebok One serija

Reebok One serija
Reebok One serija uvodi jedinstven koncept opreme za trčanje, zasnovan na posebnom dizajnu po kojem je funkcionalnost na prvom mestu i koristi savremenu tehnologiju koja se može osetiti. Kreirana od zadnjeg ka prednjem delu patike, za razliku od standardnog metoda od dna ka vrhu, Reebok One serija koristi "zoniranu" tehnologiju, koja oponaša način kretanja stopala i zadovoljava potrebe trkača u svakoj fazi ciklusa koraka. Cilj Reebok One serije je da trkaču obezbedi najravnomernije moguće trčanje. Novo spajanje zona bez korišćenja šavova dizajnirano je tako da omogući gornjem i donjem delu patike da funkcionišu u skladu, kao jedinstven sistem.   

Ova vrhunska tehnologija korišćena u seriji One obuhvata tri odvojene zone koje zadovoljavaju potrebe trkača u svakoj fazi koraka. Zona 1 je Zona kontakta - sastoji se od mekog jedinjenja pene koje umanjuje udar o tlo pri iskoraku. Zona 2 je Zona oslonca, kreirana da obezbedi glatke pokrete središnjeg dela stopala. Zona 3 je Zona podstreka - koja se sastoji od ultra osetljivog i visoko elastičnog jedinjenja pene koje pomaže trkaču da u trenutku odbacivanja od tla dobije snažniji podstrek.

"Kreirajući Reebok One seriju, nastojali smo da omogućimo najravnomernije moguće trčanje," kaže Bil Mekinis, Šef odeljenja opreme za trčanje u Reebok-u. "Ostale patike za trčanje su podeljene na diskretne delove koji su međusobno lepljeni ili ušivani. U ovoj seriji mi spajamo sve komponente bez ušivanja i bez šavova, tako da dobijate osećaj jedinstvenog neprekinutog glatkog sistema. Otuda i naziv "One" - jedan, jedinstven. Čim izvadite patike iz kutije možete da osetite razliku."

Reebok One serija započinje modelima Reebok One Cushion i Reebok One Guide dostupnim za žene i muškarce. Model Reebok One Cushion napravljen je tako da maksimalno pojača udobnost i rezultate trkača sa neutralnim iskorakom. Reebok One Guide je kreiran za one koji blago do umereno iskreću stopalo. Patike iz serije One nose elitni trkači maratona poput Ališe Mekejg i Ester Erb.  Kolekcija za trčanje Reebok One serije dostupna je u Reebok brend radnjama u Shopping centrima Ušće i Delta City kao i u prodavnicama Sport Vision i Djak sport.

O kompaniji Reebok
Reebok International Ltd., sa sedištem u Kantonu, Masačusets, SAD, je vodeća svetska kompanija za dizajn, proizvodnju i distribuciju odeće, obuće i opreme za sport, fitnes i slobodno vreme. Globalni brend koji inspiraciju crpe iz američke kulture, Reebok je pionir industrije sportske opreme, sa bogatim nasleđem u oblasti trčanja, treniranja i fitnesa. Kao deo adidas grupe, Reebok posluje kroz brojne divizije Reebok brenda, Reebok CCM hokeja i Odeljenja sportskih licenci. Za više informacija, molimo posetite Reebok na www.reebok.com. Ili, otkrijte Reebok na ovim mestima: http://reesha.re/plus; http://facebook.com/reebok; http://twitter.com/reebok; http://youtube.com/reebok; i http://news.reebok.com/
 
Autor: Dušica Radojković Objavljeno: 13.07.2014.

PROČITAJTE JOŠ