x

Reebok i Les Mills predstavljaju Impresivni fitnes

Reebok i Les Mills predstavljaju Impresivni fitnes
Reebok i Les Mills predstavljaju fitnes za digitalno doba - projekat IMPRESIVNI FITNES. Reč je  opotpuno novom konceptu treninga koji ima za cilj da Studio Fitnes industriju podigne na viši nivo. IMPRESIVNI FITNES crpi inspiraciju iz tehnologije živih muzičkih nastupa i bioskopskog iskustva od 360° gledanja, kako bi treninge u studiju podigao na viši nivo.

Projekat IMPRESIVNI FITNES okružuje učesnike video sadržajem bioskopskog kvaliteta na ekranima koji su namenski napravljeni za studio. Instruktori biraju pokrete pri vežbanju koji su savršeno sinhronizovani sa muzikom i grafikom, stvarajući tako istinski impresivno fitnes iskustvo. Novi koncept je jedinstvo tehnologije, edukacije o kulturi vežbanja i kreativnog dizajna.

Projekat IMPRESIVNI FITNES su pokrenuli direktor marketinga brenda Reebok Met O Tul, generalni direktor "Les Mills International" Filip Mils, programski direktor i direktor projekta Les Mils Jr. i gimnastičar i olimpijac iz Londona 2012. godine Ali Rajsman.

Prema rečima Les Mils Jr., programskog direktora kompanije "Les Mills International" projekat IMPRESIVNI FITNES daje bogatije vizualno iskustvo kako muzici tako i grupnoj koreografiji.
-Oni koji učestvuju u treningu na biciklima, mogu se naći u situaciji da voze uz nemoguće strmi glečer ili se trkaju na digitalnoj stazi. Na časovima plesa mogu biti utopljeni u masu nekog muzičkog festivala gde svi zajedno plešu - izjavio je Les Mils Jr.

Rebok i Les Mills su shvatili važnost raznovrsnosti u rutini vežbanja, kako bi omogućili korisnicima konstantnu angažovanost, stavljajući ih pred razne izazove tokom treninga. Projekat IMPRESIVNI FITNES ohrabruje i omogućava ljudima da prihvate fizičku, društvenu i mentalnu stranu fitnesa.
-Koncept IMPRESIVNI FITNES  je sve ono što fitnes zajednica naziva "zona" - stanje uma gde ljudi postižu svoj maksimum; mesto fokusa, mesto dostignuća i ispunjenja. U kompaniji Les Mills, već 30 godina stvaramo okruženje za grupne treninge koje ljude vodi u zonu; kroz muziku, koreografiju i rok star instruktore. Projekat zaista diže zonu na viši nivo, tako da smo mi, kao i naš saradnik Reebok, jako uzbuđeni što delimo sa svetom ovo potpuno novo fitnes iskustvo - izjavio je Filip Mils, generalni direktor kompanije Les Mills.
    style="display:block; text-align:center;"
    data-ad-layout="in-article"
    data-ad-format="fluid"
    data-ad-client="ca-pub-3680394444982515"
    data-ad-slot="6919562611">

IMPRESIVNI FITNES  je deo Reebok kulture i ultimativni fokus brenda na fitnes, uvek imajući na umu potrebe korisnika iz "Fit" generacije. 
-U Reebok-u smo potpuno posvećeni pronalaženju sledeće velike evolucije u fitnes industriji. Mi nismo zadovoljni jednostavnim prihvatanjem stvari onakvim kakve jesu. Mi želimo da budemo još bolji, a ovaj projekat je samo početak. U saradnji sa našim partnerom Les Mills, redefinišemo ono što je moguće i činimo da fitnes iskustvo u fitnes centru daleko prevaziđe iskustvo koje postoji poslednjih nekoliko decenija - istakao je direktor marketinga Reebok-a, Met OTul.

Projekat: IMPRESIVNI FITNES po Evropi
Neki od svetski najpoznatijih Les Mills treninga su ovog leta i jeseni posebno adaptirani za korisnike, kao probne verzije tokom turneje po Evropi. Treninzi uključuju: "The Trip" (trening na biciklima), BODYCOMBAT/LES MILLS GRIT Impresivno i BODYJAM/BODYBALANCE Impresivno.

Reebok and Les Mills su uključili svoje stručnjake kako bi stvorili kolekciju ko-brendirane odeće i obuće, specijalno dizajnirane da se nosi tokom ove vrste studijskih treninga. Reebok/Les Mills kolekcija je dostupna za kupovinu u celom svetu, dok će je Les Mills instruktori nositi širom planete.

Nakon debija u Londonu, projekat IMPRESIVNI FITNES će napraviti promotivnu turneju po velikim evropskim gradovima, uključujući Stokholm, Berlin, Amsterdam, Pariz i Milano, pružajući rekreativcima priliku da novi program iskuse besplatno. Dalje lansiranje programa u Evropi i Sjedinjenim Američkim Državama je planirano za 2015. godinu.
 
Autor: Cvijeta Radović Objavljeno: 17.07.2014.

PROČITAJTE JOŠ