Prvenstvo Novog Sada u umetničkom klizanju 2015

Otvoreno Prvenstvo Novog Sada u umetničkom klizanju održaće se u nedelju, 20. decembra 2015. godine, u Novom Sadu, u organizaciji Klizačkog kluba Vojvodina, a pod pokroviteljstvom Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu.


Ovogodišnje Prvenstvo Novog Sada u umetničkom klizanju održaće se u ledenoj dvorani JP SPC Vojvodina (ul. Sutjeska 2) u Novom Sadu, sa početkom u 08:30 časova, u skladu sa ISU pravilima i novim sudijskim sistemom.


Programom Prvenstva Novog Sada u umetničkom klizanju predviđena su takmičenja u umetničkom klizanju za mlađe juniore, mlađe juniorke, kadete i kadetkinje C, B, A i interpretacije C, B, A.


Pravo učešća na Prvenstvu Novog Sada u umetničkom klizanju imaće svi zainteresovani u nekoj od sledećih kategorija: mlađe juniorke, mlađi juniori, kadetkinje, kadeti, uz plaćanje kotizacije u iznosu od 3000 dinara po takmičaru/ki.


Napomena:

* Sve kategorije će se suditi u skladu sa ISU pravilima i novim sudijskim sistemom.
* Svaki takmičar učestvuje na sopstvenu odgovornost. * Organizator takmičenja će obezbediti dežurstvo prve pomoći na takmičenju.

* Muziku pripremiti na CD-u (audio format) sa označenim imenom takmičara i kluba.

* U interpretativ kategorijama dozvoljeno je koristiti muzičke kompozicije sa rečima.

* Poslednji datum za prijave je 10.12.2015.


Više informacija o Prvenstvu Novog Sada u umetničkom klizanju možete dobiti putem telefona na broj 060/5544035 (Svetlana Trešnjić).

 

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 20.12.2015. do 20.12.2015.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Klizački klub Vojvodina
Mesto:
Novi Sad
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: nije dostupno
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...