Novogodišnja planinska trka Košutnjak 2015

Novogodišnja planinska trka Košutnjak održaće se u nedelju, 27. decembra 2015. godine, u Beogradu, u organizaciji Planinarskog kluba Balkan.


Ovogodišnja Novogodišnja planinska trka Košutnjak održaće se na trim stazi u Košutnjaku (Beograd), sa početkom u 11:30 časova, u skladu sa pravilima Planinarskog saveza Srbije.

Programom Novogodišnje planinske trke Košutnjak predviđeno je održavanje sledećih trka: Trka juniora / juniorki na 6000 m; Trka seniora / seniorki na 12 000 m; Trka veterana / veteranki na 6000 m.

Pravo učešća na Novogodišnjoj planinskoj trci Košutnjak imaće svi zainteresovani u nekoj od sledećih kategorija: juniori, juniorke, seniori, seniorke, veterani, veteranke, uz plaćanje kotizacije u iznosu od 250 dinara.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Novogodišnjoj planinskoj trci Košutnjak obavljaće se putem i-mejl adrese pkbalkan.srbija@gmail.com

Za najuspešnije takmičare/ke Novogodišnje planinske trke Košutnjak predviđene su sledeće nagrade: Medalje i diplome za tri prvoplasirana takmičara/ke u svim kategorijama.

Napomena:
* Teren - šumski put, pešačka staza.
* Kontrolne tačke biće vidno postaljene.
* Staza će biti obeležena trakom i putokazima.
* Uplara kotizacije/ startnine vršiće se na žiro račun 125-1773773-06 PK Balkan; svrha uplate: Planinska trka Košutnjak.
* Svaki takmičar pred start dobija startni broj, kontrolni karton gde se evidentira vreme starta i cilja, kao i kontrolne tačke.
* Kontrolne tačke će biti vidljivo označene sa brojevima.
* Takmičar je dužan da stazu pređe po redosledu kontrolnih tačaka.
* Staza na kojoj se trči biće obležena crveno-belim trakama.
* Kontrolni karton je važeći ako sadrži vreme starta i cilja, ako su pređena sva kontrolna mesta (čitljivo obeležena-perforirana) i isti predat kontroloru na cilju.
* Takmičar će biti diskvalifikovanukoliko: ne dostavi kontrolni karton; ukoliko na kartonu nema sve kontrole; ukoliko na kartonu ima ispravki; ukoliko koristi prevozno sredstvo na putu;
* Učesnici takmičenja koji su članovi planinarske organizacije potrebno je da ponesu na uid planinarsku knjižicu.
* Svi učesnici trče na sopstvenu odgovornost i potrebno je da budu fizički spremni za trku.
* Bodovanje je pojedinačno.


Program takmičenja:
  • 10:30 - 11:15 - Prijavljivanje učesnika/ca
  • 11:30 - Start trke

Više informacija o Novogodišnjoj planinskoj trci Košutnjak možete dobiti putem telefona na broj +381 64 182 4440 (Milanka Arsić).

 
Autor: Marko Skorić Održavanje: od 27.12.2015. do 27.12.2015.

FOTO GALERIJA

Ostale fotografije iz galerije:
Novogodišnja planinska trka 2017

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Planinarski klub Balkan
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: http://pkbalkan.org/
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...