Streličarsko takmičenje SK Srebrna strela 2015

Autor fotografije: Dragan Skorić / Savremenisport.com

Streličarsko takmičenje SK Srebrna strela (INDOOR 2x18m) održaće se u nedelju, 20. decembra 2015. godine, u Beogradu, u organizaciji Streličarskog kluba Srebrna strela.

Ovogodišnje streličarsko takmičenje SK Srebrna strela održaće se sportskoj hali IMR (ul. Viševačka 2, Rakovica) u Beogradu, sa početkom u 10:00 časova, a u skladu sa pravilima Streličarskog saveza Srbije (SSS).

Programom streličarskog takmičenja SK Srebrna strela predviđeno je održavanje 2x18m INDOOR takmičenja (bez raspucavanja), u sledećim stilovima: Olimpic, Compound, Bare Bow.
Pravo učešća na streličarskom takmičenju SK Srebrna strela imaće svi zainteresovani u nekoj od sledećih kategorija: pioniri, kadeti, juniori, seniori, veterani, u muškoj i ženskoj konkurenciji, uz plaćanje kotizacije u iznosu od 1000 dinara za pojedince i ekipe, odnosno 500 dinara za pionire.


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na streličarskom takmičenju SK Srebrna strela obavljaće se do 18.12.2015. godine, putem i-mejl adrese sk.srebrna.strela@gmail.com i/ili putem telefona na broj 069/60-55-60. * Neophodni podaci: ime, prezime, stil, kategorija i tip lica


Za najuspešnije takmičare/ke streličarskog takmičenja SK Srebrna strela predviđene su sledeće nagrade: Medalje za tri prvoplasirana takmičara u svim kategorijama i stilovima; Pehari za tri prvoplasirane ekipe.


Napomena:
* Pravo učešća imaju samo licencirani članovi saveza sa urednom takmičarskom knjižicom i overenim lekarskim pregledom ne starijim od 6 meseci.
* Kapacitet takmičenja: 100 takmičara
* Direktor turnira: Miloš Vuković.
* Tehnički delgat: Po odluci SSS.
* Sudije: Po rasporedu sudijske komisije.


Program takmičenja:
08:30 – 09:00 - Potvrda prisutnosti
09:00 – 09:30 - Zagrevanje takmičara
09:30 – 10:00 - Pregled oružja
10:00 - Početak turnira
* Podela medalja po završetku turnira


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 20.12.2015. do 20.12.2015.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Streličarski klub Srebrna strela
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: nije dostupno
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...