Takmičenje u umetničkom klizanju - Melodije na ledu 2015

Takmičenje u umetničkom klizanju - Melodije na ledu održaće se u nedelju, 27. decembra 2015. godine, u Subotici, u organizaciji Klizačkog kluba Spartak, pod pokroviteljstvom Grada Subotice i pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu.


Ovogodišnje takmičenje u umetničkom klizanju - Melodije na ledu održaće se na gradskom klizalištu (Park Rajhla Ferenca 12) u Subotici, sa početkom u 12:00 časova, a u skladu sa ISU pravilima.

Progrmaom takmičenja u umetničkom klizanju - Melodije na ledu predviđena su takmičenja u sledećim kategorijama: mlađi juniori, mlađe juniorke, kadeti, kadetkinje C, B, A i interpretacije C, B, A.

Pravo učešća na takmičenju u umetničkom klizanju - Melodije na ledu imaće svi zainteresovani u nekoj od sledećih kategorija: mlađi juniori, mlađe juniorke, kadeti, kadetkinje, uz plaćanje kotizacije u iznosu od 3000 dinara po takmičaru/ki.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na takmičenju u umetničkom klizanju - Melodije na ledu obavljaće se do 20.12.2015. godine.

Napomena:
* Sve kategorije će se suditi u skladu sa ISU pravilima i novim sudijskim sistemom.
* Svaki takmičar učestvuje na sopstvenu odgovornost.
* Organizator takmičenja će obezbediti dežurstvo prve pomoći na takmičenju.
* Muziku pripremiti na CD-u (audio format) sa označenim imenom takmičara i kluba. Dozvoljeno je koristiti muzičke kompozicije sa rečima.

 

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 27.12.2015. do 27.12.2015.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Klizački klub Spartak
Mesto:
Subotica
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: nije dostupno
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...