Novogodišnji festival odbojke - Novi Sad 2015

Autor fotografije: Marko Skorić / Savremenisport.com

Šesti po redu, Novogodišnji festival odbojke Novi Sad održaće se u periodu od 28. do 30. decembra 2015. godine, u Novom Sadu, u organizaciji Odbojkaškog saveza Vojvodine i Udruženja odbojkaških klubova Vojvodine.


Ovogodišnji Novogodišnji festival odbojke Novi Sad održaće se u pet (5) sala u blizini Spensa (JP SPC Vojvodina), kao i na samom Spensu u Novom Sadu.


Programom Novogodišnjeg festivala odbojke Novi Sad, predviđeno održavanje takmičenja na 14 terena u 5 sportskih dvorana, uz učešće 96 ekipa iz Srbije, bivših jugoslovenskih republika i iz čitave Evrope.  


Pravo učešća na Novogodišnjem festivalu odbojke Novi Sad imaće svi zainteresovani registrovani odbojkaški klubovi, koji mogu prijaviti jednu ili više ekipa u nekoj od sledećih kategorija: pioniri (2000. i mlađi), pionirke (2001 i mlađe), kadeti (1998 i mlađi), kadetkinje (1999 i mlađe), uz plaćanje kotizacije u iznosu od 12000 dinara (100 eura) po ekipi.

Prijavljivanje zainteresovanih ekipa za učešće na Novogodišnjem festivalu odbojke Novi Sad obavljaće se putem on-line formulara na sajtu http://www.festival-osv.rs.

Za najuspešnije ekipe Novogodišnjeg festivala odbojke Novi Sad predviđene su sledeće nagrade: Tri najbolje ekipe iz svake kategorije biće nagrađene peharima, medaljama i vrednim nagradama.

Napomena:
* Broj ekipa je ograničen te uplata kotizacije će se smatrati potvrdom učešća, a imena učesnika (igrača, trenera, gostiju)  i podaci o klubu (ekipi) će dostavljati naknadno (posle uplate), putem imejla. * Kotizacija se plaća na račun Odbojkaškog saveza Vojvodine 160-375692-43. Posle uplate kontaktirati organizatora na broj tel. 021/47-22-220 ili imejl osv@osv.rs.
* Ekipe se zagrevaju sa svojim loptama a organizator obezbeđuje lopte za igru.
*  Preliminarna prijava je moguća ranije na tel: 021/47-22-220.

 

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 28.12.2015. do 30.12.2015.

FOTO GALERIJA

Ostale fotografije iz galerije:
Novogodišnji festival odbojke Novi Sad 2013

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Odbojkaški savez Vojvodine
Mesto:
Novi Sad
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: http://www.festival-osv.rs
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...