x

Maraton maratona 2016

Maraton maratona 2016 Autor fotografije: Marko Skorić / Savremenisport.com

Sedmi po redu, ultramaratonska trka Maraton maratona održaće se u subotu, 12. marta 2016. godine, u Beograd, u organizaciji Atletsko rekreativnog kluba Eko Maraton iz Beograda, a uz podršku restorana "Na kraj sveta..."


Ovogodišnji Maraton maratona održaće se na stazi na Adi Ciganliji u Beogradu, sa startom i ciljem kod restorana “Na kraj sveta...”, a sa početkom u 08:00 časova.
Programom manifestacije Maraton maratona predviđeno je održavanje sledećih trka: Ultramaraton na 100 Km; Ultramaraton na 12 sati; Ultramaraton na 6 sati; Zec trka (polumaraton 21,1 Km) . Takođe, programom manifestacije predviđeno je održavanje i revije pobenika učesnika 6. Svetskog prvenstva u pripremanju kačamaka.

Pravo učešća na manifestaciji Maraton maratona imaće svi zainteresovani, stariji od 18 godina, u apsolutnoj kategoriji, u muškoj i ženskoj konkurenciji, uz plaćanje startnine.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na manifestaciji Maraton maratona obavljaće se putem online formulara na sajtu maratonm.wordpress.com

Za sve učesnike manifestacije Maraton maratona predviđene su sledeće nagrade: Svi učesnici koji pretrče više od 42,195 km dobiće diplome i medalje ultramaratona; a tri prvoplasirana(e) u svim trkama dobiće pehare. Učesnici Zec trke (polumaraton) dobiće učesničke medalje i pehare u obe konkurencije uslov je da bude više od 5 učesnica i učesnika.
Napomena:
* Glavni sudija: Nedeljko Todorović
* Prijavljeni učesnici moraju imati navršenih 18 godina života i svaki učesnik trči na sopstvenu odgovornost, što potvrđuje potpisivanjem učesničke prijave.
* Tri prvoplasirana takmičara ukoliko se ne pojave na proglašenju pobednika gube pravo na pehar a naknadno biće im uručene učesničke medalje i diplome.
* Svi učesnici stiču pravo da učestvuju za dodelu godišnjih nagrada MARATN MARATONA koje će se dodeljivati takmičarima za rezultate koje ostvare na Mojstir Extreme Trail Run, Maraton Maratonu, 100 milja Mojstira,  Jadovničkom Ultramaratonu i Mraton Ultramaratonu.


Program manifestacije:
  • 08:00 - Početak manifestacije
  • 08:00 - Start trka na 100 Km i 12h
  • 10:00 - Start trke na 6h
  • 13:00 - Start polumaratonske trke
  • 21:00 - Završetak manifestacije i dodela priznanja i nagrada


Više informacija o manifestaciji Maraton maratona možete dobiti putem i-mejl adrese arkekomaraton@gmail.com i/ili telefona na broj  063 18 77 041 (Boban Pantović).

 

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 12.03.2016. do 12.03.2016.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Atletsko rekreativni klub Eko Maraton
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: http://maratonm.wordpress.com
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...