Maraton maratona 2016

Sedmi po redu, ultramaratonska trka Maraton maratona održaće se u subotu, 12. marta 2016. godine, u Beograd, u organizaciji Atletsko rekreativnog kluba Eko Maraton iz Beograda, a uz podršku restorana "Na kraj sveta..."


Ovogodišnji Maraton maratona održaće se na stazi na Adi Ciganliji u Beogradu, sa startom i ciljem kod restorana “Na kraj sveta...”, a sa početkom u 08:00 časova.
Programom manifestacije Maraton maratona predviđeno je održavanje sledećih trka: Ultramaraton na 100 Km; Ultramaraton na 12 sati; Ultramaraton na 6 sati; Zec trka (polumaraton 21,1 Km) . Takođe, programom manifestacije predviđeno je održavanje i revije pobenika učesnika 6. Svetskog prvenstva u pripremanju kačamaka.

Pravo učešća na manifestaciji Maraton maratona imaće svi zainteresovani, stariji od 18 godina, u apsolutnoj kategoriji, u muškoj i ženskoj konkurenciji, uz plaćanje startnine.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na manifestaciji Maraton maratona obavljaće se putem online formulara na sajtu maratonm.wordpress.com

Za sve učesnike manifestacije Maraton maratona predviđene su sledeće nagrade: Svi učesnici koji pretrče više od 42,195 km dobiće diplome i medalje ultramaratona; a tri prvoplasirana(e) u svim trkama dobiće pehare. Učesnici Zec trke (polumaraton) dobiće učesničke medalje i pehare u obe konkurencije uslov je da bude više od 5 učesnica i učesnika.
Napomena:
* Glavni sudija: Nedeljko Todorović
* Prijavljeni učesnici moraju imati navršenih 18 godina života i svaki učesnik trči na sopstvenu odgovornost, što potvrđuje potpisivanjem učesničke prijave.
* Tri prvoplasirana takmičara ukoliko se ne pojave na proglašenju pobednika gube pravo na pehar a naknadno biće im uručene učesničke medalje i diplome.
* Svi učesnici stiču pravo da učestvuju za dodelu godišnjih nagrada MARATN MARATONA koje će se dodeljivati takmičarima za rezultate koje ostvare na Mojstir Extreme Trail Run, Maraton Maratonu, 100 milja Mojstira,  Jadovničkom Ultramaratonu i Mraton Ultramaratonu.


Program manifestacije:
  • 08:00 - Početak manifestacije
  • 08:00 - Start trka na 100 Km i 12h
  • 10:00 - Start trke na 6h
  • 13:00 - Start polumaratonske trke
  • 21:00 - Završetak manifestacije i dodela priznanja i nagrada


Više informacija o manifestaciji Maraton maratona možete dobiti putem i-mejl adrese arkekomaraton@gmail.com i/ili telefona na broj  063 18 77 041 (Boban Pantović).

 


Autor: Marko Skorić
Održavanje: od 12.03.2016. do 12.03.2016.

FOTO GALERIJA
Ostale fotografije iz galerije: Maraton maratona 2018

PODACI O ORGANIZATORU
Naziv Organizatora:
Atletsko rekreativni klub Eko Maraton
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt:
http://maratonm.wordpress.com

Facebook:
nije dostupno
Twitter:
nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Maraton maratona 2018
+ Maraton maratona 2017
+ Dunavski polumaraton 2016
+ Beogradski maraton 2016
+ Kruševački polumaraton 2016

POVEZANE GALERIJE SLIKA...
+ Maraton maratona 2011
+ Maraton maratona 2012
+ Maraton maratona 2013
+ Maraton maratona 2014
+ Maraton maratona 2018

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...