Mini basket festival Rajko Žižić 2016

Autor fotografije: Dragan Skorić / Savremenisport.com

XVI Međunarodni mini basket festival Rajko Žižić održaće se u periodu od 13. do 17. januara 2016. godine, u Beogradu, u organizaciji mini basket udruženja pri Košarkaškom savezu Srbije.


Ovogodišnji mini basket festival Rajko Žižić održaće se u hali 3 Beogradskog sajma (ul. Bulevar Vojvode Mišića 16) u Beogradu.

Programom mini basket festivala Rajko Žižić predviđena su takmičenja u sledećim kategorijama: dečaci i devojčice 2005. i mlađi, 2006. i mlađi i 2007. i mlađi, i 2008. i mlađi. Svečano otvaranje takmičenja zakazano je za subotu 16. januar 2016. godine u 12,00 časova.

Takođe, programom manifestacije, predviđeno je održavanje klinike za trenere, pod nazivom ’’Od minibasketa do košarke’’, u okviru koje će između ostalog, biti predstavljeni svi rekviziti, koševi i celokupna oprema koja se koristi za minibasket.

Pravo učešća na mini basket festivalu Rajko Žižić imaće sve zainteresovane ekipe u nekoj od sledećih kategorija: 2005. i mlađi, 2006. i mlađi i 2007. i mlađi, i 2008. i mlađi. u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Prijavljivanje zainteresovanih ekipa za učešće na mini basket festivalu Rajko Žižić obavljaće se do 05.01.2016. godine, putem i-mejl adrese minibasket@kss.rs i/ili putem faxa +381 11 283 6661.

Za sve učesnike mini basket festivala Rajko Žižić predviđene su medalje i pehari.


Napomena:
* Igraće se na pet terena, na koševima visine 2,60 m, 2,75 m i 3,05 m i loptama broj ’’5’’. * Biće postavljena i 2 terena na kojima će se igrati Minibasket na travi (biće postavljena veštačka trava).

* Na klinici za trnere bavezno je prisustvo svih trenera koji rade sa uzrastnom kategorijom minibasket, što je i uslov za dobijanje licence.

 

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 13.01.2016. do 17.01.2016.

FOTO GALERIJA

Ostale fotografije iz galerije:
Mini basket festival Rajko Žižić 2018

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Mini basket udruženje - KSS
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: http://www.minibasket.org.rs
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...