Otvoreno Prvenstvo Bečeja u stonom tenisu za veterane 2016

Otvoreno Prvenstvo Bečeja u stonom tenisu za veterane (Kolenica kup XIX) održaće se u nedelju, 14. februara 2016. godine, u Bečeju, u organizaciji STK Bečej.


Ovogodišnje otvoreno Prvenstvo Bečeja u stonom tenisu za veterane održaće se sali SC Đorđe Predin - Badža (ul. Zelenena ulica 30) u Bečeju, sa početkom u 09:00 časova, a u skladu sa pravilima Stonoteniskog saveza Srbije.

Programom otvorenog Prvenstva Bečeja u stonom tenisu za veterane predviđena su takmičenja u sledećim kategorijama: 1. aposolutna kategorija - seniori (pravo nastupa imaju svi igrači); 2. kategorija 35 – 50 god; 3. kategorija 50 – 60 god; 4. kategorija 60+ god.

Pravo učešća na otvorenom Prvenstvu Bečeja u stonom tenisu za veterane imaće svi zainteresovani u nekoj od sledećih kategorija: 1. aposolutna kategorija - seniori (pravo nastupa imaju svi igrači); 2. kategorija 35 – 50 god; 3. kategorija 50 – 60 god; 4. kategorija 60+ god; uz plaćanje kotizacij u iznosu od 1.200,00 dinara (stranci 10 €) po igraču, za učešće u dve kategorije kotizacija je 1.800,00 dinara (stranci 15 €) po igraču.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika za učešće na otvorenom Prvenstvu Bečeja u stonom tenisu za veterane obavljaće se do 11.02.2016. godine, putem telefona na broj 064/13-18-221 i/ili i-mejl adrese stkbecej@gmail.com


Napomena:
* Po završetku odigravanja svih kvalifikacionih grupa, igraće se glavne table po kategorijama.
* Turnir će se igrati na 16 stolova. * Pored učešća na turniru u kotizaciju je uračunat i organizovan ručak (kolenica) za sve učesnike i kupanje.
*  Svi takmičari nastupaju na sopstvenu odgovornost.
* Ovaj turnir je prvi od tri turnira iz serije koji će biti organizovani u 2016. godini, a koji će se bodovati za konačan plasman.

 

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 14.02.2016. do 14.02.2016.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
STK Bečej
Mesto:
Bečej
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
stkbecej@gmail.com
Web sajt: nije dostupno
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...