x

Naučna konferencija Menadžment, sport, olimpizam 2015

Naučna konferencija Menadžment, sport, olimpizam 2015

Jedanaesta po redu, naučna konferencija Menadžment, sport, olimpizam održaće se u petak, 29. maja 2015. godine, u Beogradu, u organizaciji Fakulteta za menadžemnt u sportu Alfa univerziteta, u saradnji sa Fakultetom sporta i tjelesnog odgoja Univerziteta u Sarajevu, FIEP-ovom evropskom sekcijom za istoriju fizičke kulture, Olimpijskim komitetom Srbije, Sportskim savezom Srbije i Ministarstvom  prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije.


Ovogodišnja naučna konferencija Menadžment, sport, olimpizam, koja je jedina iz Srbije uvrštena u godišnji program konferencija Međunarodnog olimpijskog komiteta, održaće se u prostorijama Fakulteta za menadžemnt u sportu Alfa univerziteta (ul. Palimira Toljatija 3, Novi Beograd) u Beogradu.

Programom naučne konferencija Menadžment, sport, olimpizam predviđeno je obrađivanje sledećih tematskih područja: Menadžment u sportu; Olimpizam; Menadžment trenažne tehnologije; Komplementarne teme.


Pravo učešća na naučnoj konferenciji Menadžment, sport, olimpizam imaće svi zainteresovani uz plaćanje kotizacije u iznosu od 30 eura zastudente, odnosno 60 eura za autore i koautore. * Kotizacija obuhvata učešće na konferenciji, konferencijski materija, osveženje u pauzama i troškove izdavanja zbornika apstrakata.


Više informacija o naučnoj konferenciji Menadžment, sport, olimpizam možet dobiti putem i-mejl adrese konferencija.fms@alfa.edu.rs


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 29.05.2015. do 29.05.2015.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Fakultet za menadžemnt u sportu Alfa univerziteta
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1: +381 11 2699 03
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: konferencija.fms@alfa.edu.rs
Web sajt: http://www.fms.rs
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...