Beogradski akvatlon 2015

Autor fotografije: Marko Skorić / Savremenisport.com

Beogradski akvatlon održaće se u nedelju, 31. maja 2015. godine, u Beogradu, u organizaciji Triatlon saveza Beograda, TK Mihajlo Pupin, TK Mul3sport, TK 3A4Y, a uz pokroviteljstvo Srpske triatlon unije, Skupštine Grada Beograda - Sekretarijat za Sport grada Beograda i  Ministarstva omladine i sporta.


Ovogodišnji Beogradski akvatlon održaće se na Adi Ciganliji (Taložnik - biciklistička staza) u Beogradu, sa početkom u 09:00 časova, a u skladu sa pravilima Srpske triatlon unije (STU), ITU, ETU.


Programom Beogradskog akvatlona predviđeno je održavanje sledećih trka: Juniorke/ rekreativke (plivanje 1000 m; trčanje 5000 m); Nade (plivanje 400 m; trčanje 2400 m); Mlade nade (plivanje 200 m; trčanje 800 m).


Pravo učešća na Beogradskom akvatlonu imaće svi zainteresovani u nekoj od sledećih starosnih kategorija: juniorke, nade, mlade nade, rekreativci, u muškoj i ženskoj konkurenciji, uz plaćanje startnine u iznosu od 200 dinara za mlade nade, 400 dinara za nade, 800 dinara za juniore, odnosno 1000 dinara za rekreativce.


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Beogradskom akvatlonu obavljaće se do 25.05.2015 godine, putem online formulara http://goo.gl/forms/VXrByrxJbk  * Broj učesnika ograničen na 70 takmičara/ki. ** Prijava je potpuna  tek  od datuma uplate startnine.


Za najuspešnije takmičare/ke Beogradskog akvatlona predviđene su sledeće nagrade: Medalje za tri prvoplasirana takmičare/ke u svim kategorijama; Pehar za pobednike u svim kategorijama.


Napomena:
* Za članove Beogradsih klubova startnina je plaćena.
* Uplatu startnine možete izvršiti na račun: Alpha Banka boj računa: 180-1021210012396-13; primalac: TSB, Ariljska 2, Beograd; svrha: startnina.

* Svaki takmičar učestvuje na takmičenju na svoj vlastitu odgovornost. 
* Za maloletna lica je potrebna roditeljska/starteljska saglasnost u slučaju da nisu registrovani članovi triatlon kluba. 
* Lekarska pomoć će biti dostupna uz stazu i u ciljnoj ravnini.
* Takmičenje se održava i podleže pravilima organizacije takmičenja propisanim od strane ITU/ETU/STU.

* Žalbe se prihvataju samo u pisanom obliku uz kotizaciju od 50 E. 
* U slučaju da je žalba osnovana, kotizacija se vraća. 
* Komisija za žalbe: Glavni sudija trke, Direktor trke, STU predstavnik.


Program takmičenja:
Nedelja, 31. maj 2015.

  • 08:00 - Check IN
  • 09:00 - Start juniorke i rekreativke
  • 09:50 - Start nade
  • 10:10 - Start mlade nade

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 31.05.2015. do 31.05.2015.

FOTO GALERIJA

Ostale fotografije iz galerije:
Beogradski aquatlon 2011

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Triatlon avez Beograda
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: nije dostupno
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...