Beogradska Coca-Cola biciklijada 2015

Autor fotografije: Dragan Skorić / Savremenisport.com

Tradicionalna Beogradska Coca-Cola biciklijada održaće se u nedelju 17. Maja 2015. godine u Beogradu, u organizaciji Asocijacije Sport za sve Beograda i Skupštine grada Beograda, a pod pokroviteljstvom kompanije Coca-Cola.  


Beogradska biciklijada je sportska manifestacija rekreativnog biciklizma koja promoviše zdrav i aktivan stil života uz redovnu i bezbednu vožnju svih tipova bicikala. Cilj  Beogradske Coca-Cola Biciklijade jeste da promoviše rekreaciju i zdrav život, da ukaže da vožnja bicikla osim što doprinosi jačanju kondicije, može da doprinese smanjenju saobraćajnih gužvi u gradu.  Osnovna ideja projekta je da velikom broju naših sugrađana i gostima Beograda uputi poruku: "Za Beograd bicikliraj-rekreiraj"


Ovogodišnja Beogradska Coca-Cola biciklijada koja važi za jednu od najmasovnijih sportsko-rekreativnih manifestacija grada Beograda i ovog proleća okupiće ljubitelje biciklizma i zdravog načina života u laganoj vožnji gradskim ulicama. Očekuje se da se profesionalnim biciklistima, koji će biti na čelu kolone, priključi više hiljada građana svih uzrasta, kao što je bio slučaj i prethodnih godina.

Programom Beogradske Coca-Cola biciklijade predviđena je lagana vožnja gradskim ulicama, sa početkom u 11 časova, na relaciji od Trga Republike (start) do Ade Ciganlije (cilj) gde će biti postavljena glavna bina na kojoj je planiran zabavno-muzički program, kao i tredicionalna lutrija na kojoj će oni najsrećniji imati prilike da osvoje  vredne nagrade.

Pravo učešća na Beogradskoj Coca-Cola biciklijadi imaće svi zainteresovani koji se osećaju psiho-fizički sposobnim za ovakav vid aktivnosti.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Beogradskoj Coca-Cola biciklijadi obavljaće se putem e-mail adrese sportaso@sbb.rs (ime, prezime, JMBG; mesto boravka).

Napomena:

* Trasa vožnje - Trga Republike, Makedonskom ul. Dečanskom ul., Terazijski tunel, Brankova ulica, preko Brankovog mosta, Bulevar Mihajla Pupina, ul. Omladinskih brigade Kružni tok, Jurija Gagarina, skretanje udesno ka Mostu na Adi, Most na Adi, ulica Radnička, desno ka ulaz na Adu  Ciganliju, naplatna rampa Ada, kružni tok skretanje levo do kupatila “Beograd”

Program biciklijade: (Okvirni program)

  • 10:00 - Okupljanje na Trgu Republike
  • 11:00 - Start vožnje ka Adi Ciganlliji
  • 12:00 - Program na Adi Ciganliji
  • 15:00 - Start vožnje ka Trgu Republike  


Više informacija o Beogradskoj Coca - Cola biciklijadi možete dobiti putem telefona na broj 011 26 59 534 i 011 26 43 296.


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 17.05.2015. do 17.05.2015.

FOTO GALERIJA

Ostale fotografije iz galerije:
Beogradska Coca-Cola biciklijada 2015

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Asocijacija Sport za sve Beograda
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: http://www.sportforall.org.rs
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...