x

Beogradska Coca-Cola biciklijada

Beogradska Coca-Cola biciklijada
"Beogradska Coca-Cola Biciklijada“ u organizaciji Asocijacije „Sport za sve“ Beograda, pod pokroviteljstvom Grada Beograda i uz podršku Coca-Cola sistema kao strateškog partnera, održaće se u nedelju, 17.maja.

Trasa tradicionalne gradske manifestacije ići će sledećom putanjom: Makedonska ulica, Dečanska ulica, Terazijski tunel, Brankova ulica, Brankov most, Bulevar Mihajla Pupina, Kružni tok, Omladinskih brigada, Jurija Gagarina, Most na Adi, Radnička ulica, Ada Ciganilja (cilj kod restorana „Jezero“).

Start je zakazan za 11 časova, na Trgu Republike. 
Svi učesnici dobiće neophodne savete o pravilnoj i bezbednoj vožnji, nakon čega će krenuti u rekreativnu vožnju uz pratnju saobraćajne policije.  

„Beogradska Coca-Cola biciklijada“, koju podržava i JP Ada Ciganlija, promoviše bicikl kao ekonomično, turističko ali i ekološko sredstvo kojim čuvamo životnu sredinu. Ove godine, očekuje se učešće nekoliko hiljada biciklista svih generacija iz cele Srbije. Na cilju, svi učesnici dobiće biciklističku vozačku dozvolu sa  brojem koji će im omogućiti učešće u nagradnoj lutriji, a najsrećnije očekuju i vredni pokloni partnera i donatora.
Datum: 17.04.2015. Autor: Asocijacija Sport za sve Beograd

PROČITAJTE JOŠ...