Beogradska biciklijada 2018

Autor fotografije: Dragan Skorić / Savremenisport.com

Tradicionalna Beogradska biciklijada održaće se u nedelju, 20. maja 2018. godine, u Beogradu, u organizaciji Asocijacije Sport za sve Beograd, a pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda.


Beogradska biciklijada je jedna od najpoznatijih sportsko-rekreativnih manifestacija grada Beograda, koja je započeta pre više od 35 godina u organizaciji "Ilustrovane politike" i biciklističkih radnika Beograda. Beogradska biciklijada predstavlja sportsku manifestaciju rekreativnog biciklizma koja promoviše zdrav i aktivan stil života uz redovnu i bezbednu vožnju svih tipova bicikala. Cilj  Beogradske biciklijade jeste da promoviše rekreaciju i zdrav život, da ukaže da vožnja bicikla osim što doprinosi jačanju kondicije, može da doprinese smanjenju saobraćajnih gužvi u gradu.


Ovogodišnja Beogradska biciklijada koja važi za jednu od najmasovnijih sportsko-rekreativnih manifestacija grada Beograda, i ovog proleća, okupiće ljubitelje biciklizma i zdravog načina života u laganoj vožnji gradskim ulicama. Očekuje se da se profesionalnim biciklistima, koji će biti na čelu kolone, priključi više hiljada građana svih uzrasta, kao što je bio slučaj i prethodnih godina.


KO? Beogradska biciklijada 2018

ŠTA? biciklijada, biciklizam

KAD? 20. maja 2018.

GDE? Trg Republike (Beograd)


Programom Beogradske biciklijade predviđena je lagana vožnja gradskim ulicama, sa početkom u 11 časova, na relaciji od Trga Republike (start) do prvog cilja (biciklistička staza kod Beograda na vodi) gde će na bini biti održan program, obraćanje generalnog sponzora, nagradna lutrija (bicikli, turističke i sportske nagrade, itd), muzička dobrodošlica rok grupe, podela osvežavajućih napitaka, rekreativni program za decu. Nakon toga vožnja će se nastaviti biciklističkom stazom do Ade Ciganlije, gde će biti priređen rekreativni program.

Pravo učešća na Beogradskoj biciklijadi imaće svi zainteresovani koji se osećaju psiho-fizički sposobnim za ovakav vid aktivnosti. 

Napomena:

  • Trasa vožnje -  Makedonska ulica, Dečanska ulica, Terazijski tunel, Brankova ulica, Brankov most, Bulevar Mihajla Pupina, Kružni tok, Omladinskih brigada, Jurija Gagarina, Most na Adi, Radnička ulica, Ada Ciganilja (cilj kod centralnih sportskih terena).

  • Svi učesnici dobiće neophodne savete o pravilnoj i bezbednoj vožnji, nakon čega će krenuti u rekreativnu vožnju uz pratnju saobraćajne policije.

Program manifestacije:
Nedelja, 20. maj 2018.

  • 10:30 - Informativno - zabavni program

  • 11:00 - Start biciklijade


Više informacija o Beogradskoj biciklijadi možete dobiti putem telefona +381 (0) 11 2643 296 i/ili imejla sportaso@sbb.rs


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 20.05.2018. do 20.05.2018.

FOTO GALERIJA

Ostale fotografije iz galerije:
Beogradska biciklijada 2017

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Asocijacija „Sport za sve“ Beograd
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
sportaso@sbb.rs
Web sajt: http://www.sportzasvebeograd.rs
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

21.05.2018. - Coka Coka
Biciklijada je bila odlična. S obzirom da se radi o rekreativnoj, porodičnoj manifestaciji i da je bilo mnogo male dece, brzina je bila savršena za njih, tako da su svi uspeli da stignu do Ade.
 

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...