x

Sajam motocikala - Motopassion 2022

Sajam motocikala - Motopassion 2022

14. Međunarodni sajam motocikala - Motopassion održaće se u periodu od 12. do 15. maja 2022. godine, u Beogradu, u organizaciji Beogradskog sajma doo.


Sajam motocikala “Motopassion“ predstavlja specijalizovanu sajamsku manifestaciju, koja se održava jednom godišnje počevši od 2006. godine, i koja okuplja proizvođače i uvoznike motocikala, mopeda, skutera, prateće industrije, delova i opreme, a koja ima za cilj afirmaciju i promociju moto sporta. Uz predstavlјanje dostignuća svetske motoindustrije, posebna pažnja posvećuje se i pratećoj opremi, neophodnoj za bezbedno učešće motociklista u saobraćaju.


Sve spremno za DDOR ECO BG CAR SHOWSHOW


Šta Vas sve očekuje na DDOR ECO BG CAR SHOW-u?


Ovogodišnji sajam motocikala „Motopassion” održaće se, u okviru BG CAR SHOW sajma automobila, u hali 2C na Beogradskom sajmu (ul. Bulevar Vojvode Mišića 14), u Beogradu, svakog dana u periodu od 10 do 20 časova. 


KO? Sajam motocikala Motopassion

ŠTA? sajam, motori, motocikli

KAD? 17. - 20. maj 2020. 

GDE? Beogradski sajam (Beograd)


Programom sajma motocikala „Motopassion“ predviđeno je predstavljanje sledećih robnih grupa: skuteri; motocikli; mopedi. Program ove manifestacije biće dodatno upotpunjen sa izložbom prateće industrije, opreme i pribora, odnosno proizvoda praeće industije: šasije; motori i sistemi prenosa; hodni deo vozila; oprema za vozila; odeća i oprema; tuning; elektro oprema i instalacije; goriva, maziva, ulja i filteri; nega i održavanje vozila; servisna oprema; rezervni delovi. Takođe programom manifestacije, predviđeno je i predstavljanje strukovnih organizacija, udruženja, klubova, finansijskih i osiguravajućih institucija i medija.


Radno vreme sajma motocikala „Motopassion“ biće od 10:00 do 20:00 časova u periodu od 12. do 15. maja,  dok će radno vreme poslednjeg dana, 20. maja, biti od 10:00 do 19:00 časova.


Cene ulaznica za sajam motocikala  „Motopassion” iznosi 400 dinara za pojedinačne ulaznice. Parking po satu iznosi 150 dinara.
Autor: Marko Skorić Održavanje: od 12.05.2022. do 15.05.2022.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Beogradski sajam doo
Mesto:
Adresa: Beograd
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: auto@sajam.rs
Web sajt: http://sajam.rs
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...