x

Belgrade future gaming 2022

Belgrade future gaming 2022

14. Belgrade Future Gaming sajam održaće se u periodu od 31. maja do 01. juna 2022. godine, u Beogradu, u organizaciji Multi Solution Consult doo, u saradnji sa Beogradskim sajmom doo.


Poput velikih gejming sajmova koji se održavaju u Las Vegasu ili Londonu, i Beogradski sajam je u svoj repertoar uvrstio predstavlјanje gaming industrije. Prepoznajući rastuće tržište, Belgrade Future Gaming sajam Vam omogućava da budete u korak sa svetskim trendovima, da upoznate i obezbedite za sebe najsavremeniju opremu, softversku podršku i prateće servise iz  ove oblasti.


Prva manifestacija, održana je 2007. godine, kao jedinstvena prilika da proizvođači mašina, softvera i ostale prateće opreme za igre na sreću, po prvi put na ovakav način predstave svoje proizvode i usluge u regionu jugoistočne Evrope. Tokom prethodnih godina, sajam je okupio vodeće svetske proizvođače proizvoda i platformi iz Gaming industrije i time zauzeo sam vrh, kao najkvalitetnija i najposećenija manifestacije ove vrste u jugoistočnoj Evropi, mesto okupljanja svih bitnih igrača.


KO? 14. Belgrade Future Gaming sajam

ŠTA? sajam

KAD? 31. maj - 01. jun 2022. 

GDE? Beogradski sajam (Beograd)


Ovogodišnji Belgrade Future Gaming sajam održaće se na Beogradskom sajmu (ul.  Bulevar Vojvode Mišića 14) u Beogradu.


Programom Belgrade Future Gaming sajma predviđeno je predstavljanje najsavremenije opreme, softverske podrške i pratećih servisa vezanih za igre na sreću, od strane vodećih svetskih firmi iz ove oblasti. Takođe, posetioci će imati priliku da probaju, uporede i kupe opremu koja bude prezentovana od strane izlagača.


Više informacija o Belgrade Future Gaming sajmu možete dobiti putem telefona + 381 (0)11 367 44 27




Autor: Marko Skorić Održavanje: od 31.05.2022. do 01.06.2022.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Multi Solution Consult doo
Mesto:
Adresa: Beogradski sajam (Beograd)
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: info@belgradegaming.com
Web sajt: http://www.belgradegaming.com
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...