x

Sve spremno za DDOR ECO BG CAR SHOW

Sve spremno za DDOR ECO BG CAR SHOW

U četvrtak, 12. maja 2022, od 10 časova, otvaraju se za posetioce kapije sajma automobila „DDOR ECO BG CAR SHOW 07“ i 14. SAJMA MOTOCIKALA „MOTOPASSION“. Manifestacija će trajati do nedelje, 15. maja, održaće se u halama 1, 1A, 2, 3, 3A, 4 Beogradskog sajma, ali i na otvorenom sajamskom prostoru.


DDOR ECO BG CAR SHOW 07 (pod sloganom „Prirodni broj obrtaja“) i 14. Međunarodni sajam motocikala MOTOPASSION („Sve tvoje strasti na jednom mestu“) predstavljaju jedinstvenu sajamsku manifestaciju, najznačajniji godišnji događaj u sektoru auto i moto industrije u regionu ali i jugoistočnoj Evropi. Svojevrstan kuriozitet, ali i pohvala organizatoru, jeste činjenica da će ovi sajmovi automobila i motocikala biti prve manifestacije te vrste u Evropi koje će se održati nakon dvogodišnje pauze u organizaciji sajmova.


Šta Vas sve očekuje na DDOR ECO BG CAR SHOW-u?


Cilj organizatora, Beogradskog sajma, je da u saradnji sa Srpskom asocijacijom uvoznika vozila i delova i kompanijom DDOR Osiguranje Novi Sad, generalnim sponzorom ove manifestacije, predstavi najnovija dostignuća kompletne auto-moto industrije i najraznovrsniju moguću paletu performansi, dizajnerskih i tehničko-tehnoloških inovativnih rešenja u svim sektorima ove industrije. Međutim, u skladu sa novim vremenom i prilikama (a o tome govori već i odrednica ECO u inoviranom nazivu sajma), u pitanju je sasvim novi izlagački koncept – akcentuju se vozila sa ekološki naprednim pogonskim rešenjima, automobili na električni pogon i hibridi, ali i novi modeli sa konvencionalnim pogonima, ekološki unapređeni i sa najvišim ekološkim standardima. Radi se o novim tehnologijama koje su danas aktuelne u auto-industriji i onima koje će to biti u najskorijoj budućnosti. Gotovo sve članice Asocijacije uvoznika, što znači i svi brendovi na našem tržištu, bili su maksimalno inspirisani i voljni da ovom projektu daju pun doprinos. Štaviše, s obzirom na inovativnost i ekskluzivnost ovakvog sajamskog koncepta i na to da trenutno nema mnogo aktivnih sajmova po svetu, izlagači će predstaviti izuzetno veliki broj premijera, pogotovo kod električnih vozila, koji će biti potpuni noviteti kod većine brendova.


Pred posetioce će svoje adute izneti čak 210 automobilskih izlagača, zastupnika tridesetak brendova (među kojima premijerno i legendarni, 102 godine star, danas kinesko-britanski MG, trenutno najbrže rastući automobilski brend u Velikoj Britaniji). Oni će prikazati između 120 i 140 različitih modela. Među 48 novih modela, od čega su 36 premijere a 12 noviteti, sa potpuno električnim ili punim hibridnim pogonom biće ih čak 36. Čisto električnih automobila među premijerama i novitetima je čak 25, odnosno više od 50 posto.


„Motopassion“ će ugostiti 50 izlagača, koji će predstaviti tridesetak brendova motocikala, ATV i ostalih motornih vozila iz te kategorije, sa više od 80 modela.


RADNO VREME SAJMOVA biće od 10 do 20 časova. 


ULAZNICE: Pojedinačna ulaznica koštaće 400 dinara, grupna 300, grupna za đake i studente 200. Parking (u krugu Sajma) plaća se 150 dinara po započetom satu (maksimalna, dnevna karta 750 dinara).


Poseban sajamski poklon vernim posetiocima je porodična ulaznica, Family Ticket, po ceni od 800 dinara, koja će (za roditelje i decu do 16 godina starosti) važiti bilo kog dana sajma. (Izvor: sajamautomobila.rs)


Datum: 11.05.2022. Autor: /

PROČITAJTE JOŠ...