x

Sajam automobila - DDOR BG CAR SHOW 2022

Sajam automobila - DDOR BG CAR SHOW 2022

Sajam automobila - DDOR ECO BG CAR SHOW održaće se u periodu od 12. do 15. maja 2022. godine, u Beogradu, u organizaciji Beogradskog sajma doo, a pod pokroviteljstvom kompanije DDOR Novi Sad.


Auto delovi Lefindes


Beogradski sajam automobila po svim kriterijumima – izgledu, atmosferi, atraktivnim dešavanjima i premijerama, broju izlagača i posetilaca… predstavlja pravi spektakl. Sjaj i glamur ove manifestacije privlače potencijalne kupce, ali i one koji samo prate dešavanja i novitete u automobilskoj industriji. Naravno, ne sme se zaboraviti poslovni segment, kao najznačajniji, jer se na ovoj izložbeno-prodajnoj priredbi okupljaju uvoznici i distributeri svih svetskih automobilskih brendova, proizvođači auto delova i opreme, predstavnici pratećih industrija, strukovnih organizacija, udruženja, klubova…


Sve spremno za DDOR ECO BG CAR SHOW


Virtuelni Savetnik™ za pronalaženje automobila


Ovogodišnji sajam automobila - DDOR ECO BG CAR SHOW, koji okuplja uvoznike i distributere putničkih automobila i prateće opreme, održaće se u halama 1, 1a, 2, 3, 3a, i 4 Beogradskog sajma (ul. Bulevar Vojvode Mišića 14) u Beogradu.


KO? Sajam automobila - DDOR ECO BG CAR SHOW

ŠTA? sajam, automobili

KAD? 12. - 15. maj 2022. 

GDE? Beogradski sajam (Beograd)


Programom sajma automobila - DDOR ECO BG CAR SHOW predviđeno je održavanje izložbeno-prodajne priredbe, u okviru koje će, domaćoj publici, biti predstavljena kompletna ponuda vodećih svetskih proizvođača automobila, kroz jedinstvenu scenografiju sa unificiranim i jednoobraznim izložbenim prostorima opremlјenim u režiji Beogradskog sajma, uz aktivno učešće posetilaca, test vožnje, nagradne igre, zabavna i takmičarska dešavanja. Ovogodišnji DDOR BG CAR SHOW biće upotpunjen i sa izložbom prateće industrije, delova i opreme, kao i garažno-servisne opreme.


Šta Vas sve očekuje na DDOR ECO BG CAR SHOW-u?


Poređenje automobila


Radno vreme ovogodišnjeg sajma automobila biće od 10:00 do 20:00 časova u periodu od 12. do 14. maja,  dok će radno vreme poslednjeg dana, 15. marta, biti od 10:00 do 19:00 časova.


Auto delovi


Specifikacije po markama i modelima automobila


Cene ulaznica za ovogodišnji sajam automobila iznosi 400 dinara za pojedinačne ulaznice, odnosno 300 dinara za grupne ulaznice, 200 dinara za ulaznice za đake i studente. Ulaznica za "Family day" koštaće 700 dinara. Parking po satu iznosi 150 dinara.
Autor: Marko Skorić Održavanje: od 12.05.2022. do 15.05.2022.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Beogradski sajam doo
Mesto:
Adresa: Beograd
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: auto@sajam.rs
Web sajt: http://sajamautomobila.rs
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...