Zimski fudbalski turnir Čukarica 2020

Foto: Dragan Skorić / Savremenisport.com

28. Zimski fudbalski turnir Čukarica održaće se u periodu od 01. februara do 01. marta 2020. godine, u Beogradu, u organizaciji Gradske Opštine Čukarica, a u saradnji sa Fudbalskim savezom Beograda.


Zimski fudbalski turnir Čukarica nastao je sa idejom da utakmicama i takmičenjem u zimskom peridu omogući amaterskim klubovima da se pripreme za predstojeće prvenstvo. Turnir je stekao veliki broj poštovalaca među poklonicima fudbala.


28. Zimski fudbalski turnir Čukarica 2020


Ovogodišnji Zimski fudbalski turnir Čukarica održaće se na terenima Fudbalskog saaveza Beograda, u Beogradu, uz učešće 16 ekipa. Promoter ovogodišnjeg Zimskog fudbalskog turnira Čukarica je legenda srpskog i evropskog fudbala Dragan Džajić.


KO? 28. Zimski fudbalski turnir Čukarica

ŠTA? fudbal, turnir

KAD? 01. februar - 01. marta 2020. 

GDE? Beograd


Programom Zimskog fudbalskog turnira Čukarica predviđeno je da 16 ekipa, devet sa Čukarice i sedam ekipa sa teritorije Beograda. Prva utakmica ovogodišnjeg turnira biće održana u subotu 1. februara, od 09.00 časova, na Adi Ciganliji, a susrešće se ekipe Borca i Velike Moštanice, a potom sledi susret fudbalera Sremčice i Milutinca.


Počeo 28. Zimski fudbalski turnir Čukarica
Program Zimskog fudbalskog turnira Čukarica 2020:

-01. - 16. februar 2020. - Takmičenje po grupama

-20. februar 2020. - Baraž

-22. - 23. februar 2020. - Četvrtfinale

-29. februar 2020. - Polufinale

-01. mart 2020. - Utakmica za treće mesto

-01. mart 2020. - FinaleAutor: Marko Skorić Održavanje: od 01.02.2020. do 01.03.2020.

FOTO GALERIJA

Ostale fotografije iz galerije:
Zimski fudbalski turnir Čukarica 2018

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
GO Čukarica
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: http://www.cukarica.rs
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...