Zimski fudbalski turnir Čukarica 2021

Foto: Dragan Skorić / Savremenisport.com

29. Zimski fudbalski turnir Čukarica održaće se u periodu od 30. januara do 28. februara 2021. godine, u Beogradu, u organizaciji Gradske Opštine Čukarica, a u saradnji sa Fudbalskim savezom Beograda.


Zimski fudbalski turnir Čukarica nastao je sa idejom da utakmicama i takmičenjem u zimskom peridu omogući amaterskim klubovima da se pripreme za predstojeće prvenstvo. Turnir je stekao veliki broj poštovalaca među poklonicima fudbala.


29. Zimski fudbalski turnir Čukarica


Ovogodišnji Zimski fudbalski turnir Čukarica održaće se na terenima Fudbalskog saveza Beograda, na Adi Ciganliji u Beogradu, uz učešće 16 ekipa. Promoter ovogodišnjeg Zimskog fudbalskog turnira Čukarica proslavljeni reprezantativac i golman Stevan Stojanović Dika.


KO? 29. Zimski fudbalski turnir Čukarica

ŠTA? fudbal, turnir

KAD? 30. januar - 28. februar 2021. 

GDE? Beograd


Programom Zimskog fudbalskog turnira Čukarica predviđeno je da 16 ekipa, deset sa Čukarice i šest ekipa sa teritorije Beograda. Prva utakmica ovogodišnjeg turnira biće održana u subotu 30. januara 2021. godine, od 09.00 časova, na Adi Ciganliji, a susrešće se ekipe FK „Zvezdara“ i FK „Lisović“.


Počeo 29. Zimski fudbalski turnir Čukarica


Ovogodišnji Zimski fudbalski turnir Čukarica održaće se bez prisustva publike u skladu sa merama zbog pandemije korona virusa (Covid19).Autor: Marko Skorić Održavanje: od 30.01.2021. do 28.02.2021.

FOTO GALERIJA

Ostale fotografije iz galerije:
Zimski fudbalski turnir Čukarica 2018

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
GO Čukarica
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: posetite stranicu
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...