x

Zimski fudbalski turnir Čukarica 2022

Zimski fudbalski turnir Čukarica 2022 Foto: Savremenisport.com

30. Zimski fudbalski turnir Čukarica održaće se u periodu od 05. februara do 05. marta 2022. godine, u Beogradu, u organizaciji Gradske Opštine Čukarica i Sportske organizacije Čukarica, a u saradnji sa Fudbalskim savezom Beograda.


Zimski fudbalski turnir Čukarica nastao je sa idejom da utakmicama i takmičenjem u zimskom peridu omogući amaterskim klubovima da se pripreme za predstojeće prvenstvo. Turnir je stekao veliki broj poštovalaca među poklonicima fudbala.


30. Zimski fudbalski turnir Čukarica


Ovogodišnji Zimski fudbalski turnir Čukarica održaće se na terenima Fudbalskog saveza Beograda na Adi Ciganliji, u Beogradu, uz učešće 16 ekipa. Promoter ovogodišnjeg Zimskog fudbalskog turnira Čukarica je Jovan Aćimović Kule, legendarni fudbaler Crvene zvezde i reprezentacije Jugoslavije.


KO? 30. Zimski fudbalski turnir Čukarica

ŠTA? fudbal, turnir

KAD? 05. februar - 05. marta 2022

GDE? Beograd


Programom Zimskog fudbalskog turnira Čukarica predviđeno je da 16 ekipa, 10 sa Čukarice i 6 iz ostalih beogradskih opština. Prva utakmica ovogodišnjeg turnira biće održana u subotu 05. februara, od 09.00 časova, na terenu FSB na Adi Ciganliji, a susrešće se ekipe FK Leštane i FK Šećeranac.


Počeo Zimski fudbalski turnir Čukarica 2022


Takođe, programom manifestacije predviđeno je da ekipe budu raspoređene u četiri grupe sa oo četiri ekipe. Pobednici grupa sastaće se u četvrtfinalnom takmičenju, dok će drugoplsirana ekipa iz grupe D igrati baraž utakmicu sa najbolje trećeplasiranom ekipom iz grupa A, B i C. Nakon ovih mečeva predviđeni su polufinalni i finalni mečevi, kao i utakmica za treće mesto.




Autor: Marko Skorić Održavanje: od 05.02.2022. do 05.03.2022.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: GO Čukarica
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: http://www.cukarica.rs
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...